ACSI FreeLife

Menu

De ACSI Europa-app: handig!

Of je nu thuis bent of op vakantie, een smartphone hebt of liever je tablet gebruikt.  Met de ACSI Europa-app heb je altijd en overal alle campinginformatie van 8500 jaarlijks geïnspecteerde campings bij de hand.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Ook als er even geen internetverbinding of wifi beschikbaar is. De ACSI Europa-app brengt je altijd bij de juiste camping.

Meer info

Aanvulling

De app is een handige aanvuling op de ACSI Campinggids Europa. Gebruik je de ACSI Europa-app nog niet? Probeer hem dan eerst gratis uit met 50 geselecteerde campings rond het Gardameer.

Bevalt dat goed? Koop dan in de app een landenpakket dat je 1 jaar kunt gebruiken. Dat kan al vanaf € 0,99. Je hebt dan direct toegang tot de actuele campinginformatie van 2015 en gedurende het jaar krijg je gratis updates met gewijzigde informatie en nieuwe campingbeoordelingen.

Eenvoudig in gebruik

In de ACSI Europa-app vind je eenvoudig een camping in de buurt. Dat kan via GPS of via handmatige locatiebepaling. Je kunt ook zoeken op kaart, op zoekterm of via de filters. Campings kunnen als favoriet gemarkeerd worden zodat je die gemakkelijk terug kunt vinden. Alle campinginformatie is ook zonder internetverbinding te raadplegen.

ACSI Klein & Fijn-app

Speciaal voor kampeerders die op zoek zijn naar rust en privacy is een aparte app ontwikkeld: de ACSI Klein & Fijn-app. Voor slechts € 2,99 per jaar heb je toegang tot alle 2050 kleine, rustige campings uit de gids ACSI Klein & Fijn Kamperen. Probeer ook deze app gratis uit en schaf bij tevredenheid het complete pakket met campinginformatie aan.

Meer info

Praat mee

Praat mee: De ACSI Europa-app: handig!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation