ACSI FreeLife

Menu

Maarten en Eveline toeren naar Thun

testtourMaarten en Eveline zijn al even onderweg met de LMC Style 400 F. Maar dat is niet hun enige vervoersmiddel. Ze hebben ook twee compacte Flyer e-bikes meegekregen. Erg geschikt om mee te toeren door het bergachtige Zwitserland. Of zoals Maarten het zegt: ‘Ze rijden lekker strak, dus afdalen gaat prima met deze fiets.’

Auteur
Bianca van Steenbergen
Datum
ReactiesReageer
Cultuurliefhebbers op Flyer e-bikes

Het is eigenlijk onmisbaar voor iedere actieve kampeerder: een sportieve en handzame fiets. Cultuurliefhebbers Maarten en Eveline hebben geluk. Zij mochten de Flyer Upstreet1-fietsen uitproberen. Deze elektrische fietsen met Boschmotoren zijn handzaam en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Je kunt het stuur namelijk een kwartslag draaien, waardoor ze zo op de auto of caravan geladen kunnen worden.

Vernuftig veersysteem

Maarten en Eveline zijn dan wel onze Cultuurliefhebbers, ze zouden niet misstaan in het testteam Actievelingen. Ze maken namelijk heel wat meters op de sportieve e-bikes! Zo fietsen ze ermee vanaf de camping naar Thun. Maarten: ‘We hebben er al aardig wat kilometers op zitten. Met de combinatie van rijden in het dorp en in de omgeving voldoen de fietsen uitstekend!’ En daarbij zitten ze ook nog eens comfortabel. ‘Het geheim zit ‘m in een vernuftig veersysteem onder het zadel. Dat vangt de klappen goed op.’

De heuvels in op een Flyer e-bike

Daarnaast is de ondersteuning ruim voldoende. De fietsen van Maarten en Eveline zijn uitgerust met een Active Line Plus-motor en een Performance Line-motor. ‘Het zijn hele krachtige klimfietsen en dat hebben we gemerkt. De ondersteuning is goed genoeg om echt stevige klimmen te maken’, zo vertelt Maarten enthousiast. En nu ze in Thun zijn aangekomen, is het tijd voor een culturele citytrip. De video daarvan staat vanaf NU online!

Meer van de Cultuurliefhebbers

Wil je nog veel meer weten over de Cultuurliefhebbers en hun Flyer e-bikes? Je leest er alles over in ACSI FreeLife magazine 1 van 2022. Tot en met april van dit jaar kun je nog meegenieten van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. Zo verzamelen we alle blogs en video’s in een dossier en de video’s vind je ook allemaal terug in de YouTube-playlist. Ook via onze nieuwsbrief en Facebookpagina blijf je op de hoogte. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: Maarten en Eveline toeren naar Thun

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht