ACSI FreeLife

Menu

Coronavirus: dit moet je weten als kampeerder

Gaat mijn kampeervakantie nog door? Hoe zit het met de maatregelen in de verschillende Europese landen? Jij bent vast niet de enige kampeerder met dit soort vragen over de gevolgen van het coronavirus. Uiteraard sluit ook campingspecialist ACSI – waar ACSI FreeLife deel van uitmaakt – haar ogen niet voor de coronacrisis.

Auteur
Sander Cox
Datum
3
3
ReactiesPraat mee
Handen wassen_coronavirus_GettyImages

Daarom proberen we jou via de website ACSI.eu zo goed en compleet mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. In dit actuele corona-overzicht zetten we per land de maatregelen en reisadviezen uitgebreid op een rij.

Overzichtskaart Europa

Zo vind je in het corona-overzicht een handige overzichtskaart van Europa. Aan de kleur van het land zie je in één oogopslag hoe de situatie per land is.

Praat mee

 1. HB
  Henk Borst

  Als je op dit moment naar Tsjechië gaat met auto en of zonder caravan, moet je een testbewijs overleggen aan de grens.
  Deze corona test mag niet ouder zijn dan 4 dagen.

  Reageer
  0
  0
 2. MH
  Marc Hollevoet

  In België wordt de camper door de virologen gezien als een kleine en veilige ‘bubbel’ waar men niet afhankelijk is van derden. Toch hoor of lees ik bitter weinig omtrent het toelaten van ‘camperen’. Wat meer druk zetten vanuit de clubs? Wij betalen rijtaks en consumeren evengoed als tweedeverblijvers!

  Reageer
  3
  0
 3. A

  Het niet open stellen van het sanitair (pas 1juli) is na mij mening gevaarlijker.Want als de mensen voor der eigen sanitair moeten zorgen in de caravan is dit beperkter b.v het goed wassen van de handen hierbij zal de kampeerder gauw geneigd zijn om niet voldoende zeep en vooral water te gebruiken.

  Reageer
  1
  4

Praat mee: Coronavirus: dit moet je weten als kampeerder

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht