ACSI FreeLife

Menu

Comfortabel op reis met de Carado T338

testtourDe Gezinskampeerders zijn na drie dagen reizen veilig aangekomen in Zwitserland. Ze verblijven op Camping Seegarten, waar ze genieten van typisch Zwitsers bergweer. Perfect om de gloednieuwe Carado T338 aan je te laten zien. En we verklappen alvast: een goede plensbui kan deze camper wel hebben!

Auteur
Bianca van Steenbergen
Datum
ReactiesReageer
Carado T338

Voor deze rasechte mountainbikers is het natuurlijk belangrijk dat de vier fietsen gemakkelijk mee kunnen. En dat kan gelukkig heel eenvoudig. Roland vertelt: ‘Normaal moeten we altijd een fietsendrager meenemen, maar bij deze camper is dat eigenlijk niet nodig, want de fietsen passen er makkelijk in.’ Pim en Roland demonstreren gelijk hoe makkelijk de fietsen in de garage passen. Ideaal!

Voldoende slaapplaatsen

Daniëlle vervolgt de rondleiding in de keuken. ‘Er is voldoende ruimte om te staan, er zijn ruime kasten en er is een grote koelkast plus vriesvak.’ Je hoeft niet bang te zijn dat je spullen onderweg gaan schuiven, want de kasten hebben een goede sluiting. Het fornuis en de wasbak kunnen worden afgesloten met een klep. Alleen het openen van de klep van de wasbak gaat niet altijd zonder waterballet, laat Daniëlle lachend zien. De camper heeft voldoende slaapplaatsen voor iedereen, die bestaan uit enkele bedden en een hefbed.

Carado T338: ideale gezinscamper

Joep neemt het stokje graag over en laat zien hoe de wc omgebouwd kan worden naar een douchecabine. De Carado T338 heeft genoeg comfort, maar Roland heeft wel een verbeterpunt: ‘De stoelen zijn van suèdeachtig materiaal. Heel comfortabel, maar niet zo praktisch om af te nemen.’ De totaalsom is echter positief: ‘Voor een gezin met twee kinderen is deze camper echt ideaal’, sluit Roland enthousiast af.

Meer van de Gezinskampeerders

Wil je nog veel meer weten over de Carado T338? En ben je benieuwd naar alle andere avonturen van de Gezinskampeerders? Bekijk dan de video hierboven, hou onze site in de gaten en bestel ACSI FreeLife magazine 8-2021. Tot en met april 2022 geniet je nog volop van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. We verzamelen alle blogs en video’s in een dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in de YouTube-playlist. Ondertussen houden we je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: Comfortabel op reis met de Carado T338

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht