ACSI FreeLife

Menu

Christelijk Vakantieplein

De derde editie van het Christelijk Vakantieplein vindt vrijdag 11 en zaterdag 12 januari plaats gelijktijdig met de Vakantiebeurs in Utrecht. Met 73 exposanten en ruim vierduizend bezoekers was het Vakantieplein vorig jaar een groot succes. Volgens de organisatie is daarmee bewezen dat er wel degelijk behoefte is aan een ontmoetingsplaats voor de christelijke reiswereld. Naast de beursvloer is er een uitgebreid programma met presentaties, workshops en optredens.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
christelijkevakantiebeurs

Extra aandacht voor Israël

Tijdens de beurs is er extra aandacht voor Israëlreizen. Het Israëlisch Verkeersbureau is nadrukkelijk aanwezig met doorlopende presentaties, evenals aanbieders van reizen naar Israël en andere bijbelse landen.

Volgens de organisatie van het Christelijk Vakantieplein zijn er veel christenen die een camping of groepsreis kiezen waar ze hun levensovertuiging niet kunnen delen. Velen zijn onbekend met de mogelijkheden die de christelijke reiswereld biedt. En dat is volgens hen meer dan alleen maar bijbellezing, kerkdiensten en regeltjes voor de zondag. Door de gemeenschappelijke deler met reisgenoten schijnt de sfeer vooral het verschil te maken.

Christelijk Vakantieplein

Entreebewijzen voor het Christelijk Vakantieplein zijn vanaf € 10,25 verkrijgbaar en gelden tevens voor de reguliere Vakantiebeurs, die plaatsvindt in de overige hallen van Jaarbeurs Utrecht. Op beide dagen gelden dezelfde openingstijden als de Vakantiebeurs: op vrijdag 11 januari van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 12 januari van 10.00 tot 18.00 uur.

Praat mee

Praat mee: Christelijk Vakantieplein

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht