ACSI FreeLife

Menu

Caravana: Onbegrensd kamperen

Hoezo kamperen is ouderwets? Kamperen is nog steeds hip en de branche is volop in beweging om te vernieuwen en te verbeteren. Tijdens de kampeerbeurs Caravana, die plaatsvindt van 17 tot en met 22 januari is dat te zien.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
freelifethijs

ACSI op Caravana

Ook ACSI is wederom vertegenwoordigd. Je vindt stand 4208 in hal 4. Bij de aanschaf van een ACSI campinggids krijg je een gratis ACSI FreeLife magazine. Bij het afsluiten van een abonnement, krijg je een gratis drankje. Heb je een ACSI Club ID dan krijg je korting op de aanschaf van de gidsen. Daarnaast zijn er natuurlijk veel campings vertegenwoordigd in de stand en kan je veel foldermateriaal verzamelen.

FreeLife TV

ACSI FreeLife-hoofdredacteur Thijs Joosten is donderdag 17 januari aanwezig om opnames te maken FreeLife TV. Wil je als lezer van ACSI FreeLife magazine worden geïnterviewd dan is dit je kans. Meld je bij de ACSI FreeLife stand.

Caravana 2013: Onbegrensde mogelijkheden

De kampeerbeurs Caravana springt in op de trend van onbegrensde mogelijkheden door het organiseren van een designwedstrijd. Tijdens de beurs kun je zien hoe je in de toekomst in stijl kan kamperen. De tien beste ontwerpen zijn in de race voor de publieksprijs. Je kan stemmen op maquettes van de ontwerpen en maakt daarbij kans op een week kamperen met een LMC caravan of een Hymer camper. De ontwerpers van de winnende camper en caravan worden uitgenodigd om met de industrie de haalbaarheid van een prototype te bespreken.

Verder vind je op de beurs accessoires, kampeermiddelen en campings. De NKC geeft drie presentaties over camperen. Daarnaast verzorgt het Leeuwarder Jeugdcircus Saranti verschillende optredens. Kijk voor meer informatie op Caravana.eu.

Meer over de toekomst van het kamperen, lees je in ons nieuwe ACSI FreeLife magazine die je vanaf 8 februari in de winkel vindt en vanaf 28 januari online te bestellen is.

Praat mee

Praat mee: Caravana: Onbegrensd kamperen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht