ACSI FreeLife

Menu

Caravana: Kamperen op de beursvloer

Kampeerbeurs de Caravana 2013 in Leewarden biedt caravan- en camperprimeurs en verder is er informatie over tenten, chalets, trends, kampeeraccessoires en bijzondere kampeerplekken en recreatieparken in heel Europa. Er bevinden zich 400 exposanten op 40.000 vierkante meter. De Caravana trok vorig jaar 56.000 bezoekers en is daarmee de grootste kampeerbeurs van Nederland.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
caravana

Onbegrensde mogelijkheden op de Caravana

Het thema van de Caravana 2013 is ‘onbegrensde mogelijkheden’. Tijdens een designwedstrijd ontwerpen productdesigners van diverse Nederlandse designopleidingen campers en caravans van de toekomst. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op één van de ontwerpen en daarmee een weekje weg met camper of caravan winnen. Een jeugdcircus treedt op en er is kinderopvang.

Camping op beursvloer

Op de Caravana worden loten verkocht, waarmee de Stichting Handicamp gesteund wordt. Kopers maken kans op een geheel verzorgde overnachting op een wel heel speciaal plekje: op de beursvloer in luxe tent, camper, caravan of vouwwagen inclusief indoor-barbecue en uitgebreid ontbijt. De Caravana 2013 is van 17 t/m 22 januari 2013 in het WTC Expo in Leeuwarden. Voor openingstijden, adres, online kaartenverkoop en meer informatie: Caravana.eu.

Praat mee

Praat mee: Caravana: Kamperen op de beursvloer

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht