ACSI FreeLife

Menu

Caravana in het teken van dromen

Midden in al het beursgeweld, trapt ook kampeerbeurs Caravana weer af. Van donderdag 21 tot en met dinsdag 26 januari kunnen kampeerliefhebbers hier hun hart ophalen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
4
4
ReactiesPraat mee
VB Leeuwarden15 06

Thema van dit jaar is: Droom Verder.

ACSI op Caravana

Op de ruim 40.000 vierkante meter aan beursvloer vind je 400 exposanten, 200 campers, 150 campers en 200 campings. En natuurlijk zijn wij van ACSI FreeLife hier ook te vinden. Je vindt ons in hal 5, stand 4242. Bij onze herkenbare redactiecaravan, de omgebouwde Tabbert, staat een rad waar je leuke prijzen kunt winnen. Kom dus gezellig even bij ons langs. Andere ACSI-producten vind je in hal 4, stand 4060 en stand 8079.

Droomplein

Binnen het thema Droom Verder introduceert de Caravana kampeerbeurs het droomplein: een nieuw plein met campings, accessoires en kampeermiddelen. De droomvlucht route voert vervolgens langs alle publiekstrekkers op de beurs. Verder is er onder andere het Europaplein, waar alle Europese campings staan, een designwedstrijd en zijn er verschillende activiteiten voor kinderen.

ACSI FreeLife tarief

De Caravana vindt plaats in de WTC Expo in Leeuwarden. Via ACSI FreeLife kun je de Caravana kampeerbeurs voor een gereduceerd tarief bezoeken. Normaal kost een ticket € 15, wanneer je een kaartje bestelt via ACSIFreeLife.nl/ticketscaravana betaal je slechts € 13. Gebruik de code ACSICAR16 bij het afrekenen. Voor meer informatie over de Caravana, exposanten, deelnemers, openingstijden en locatie, kun je een kijkje nemen op de website.

Praat mee

 1. Beste Ans van Zwetselaar,

  Wat vervelend dat uw man de korting nu is misgelopen. Het bericht stond al langer online (vanaf 16 januari), en is nog meegenomen in de nieuwsbrief van vrijdag 22 januari omdat de beurs nog bezig is.

  Hartelijke groet,

  ACSI FreeLife magazine

  Reageer
  0
  0
 2. Beste G Huisman,

  Dank voor uw oplettendheid! Gebruik de code ACSICAR16 bij het afrekenen. Het is inmiddels in het bericht aangepast.

  Vriendelijke groeten,

  ACSI FreeLife magazine

  Reageer
  0
  0
 3. GH

  Leuk die kortingsactie. Maar als je de kaarten besteld wordt er gevraagd om een korting code. Waar kan ik die code vinden? Misschien is hij geblokkeerd door mijn virusprogramma, maar ik kon nergens de code vinden.

  Met vriendelijke groet,

  G Huisman

  Reageer
  0
  0
 4. az
  ans van zwetselaar

  U komt wel wat laat met deze e-mail i.v.m. toegangskorting.
  De beurs is gisteren al begonnen…..
  Mijn man is vandaag met een vriend naar Leeuwarden en zal
  de normale toegangsprijs van Eur. 15,– p.p. moeten betalen.
  Waarom niet een halve of een hele week vooraankondiging
  van deze mogelijkheid?
  Met ’t voordeel van Eur. 4,– totaal hadden ze de parkeerkosten
  kunnen betalen.
  Teleurstellend.
  vr.gr.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Caravana in het teken van dromen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht