ACSI FreeLife

Menu

Caravana 2021 in Leeuwarden geschrapt

Tot begin december stond de Caravana 2021 nog op gewoon op de agenda. Maar deze week maakte de organisatie bekend dat de kampeerbeurs eind januari niet doorgaat. De Caravana in de WTC Expo in Leeuwarden is de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Caravana

“De afgelopen maanden hebben we de ontwikkelingen rondom Covid-19 nauwlettend gevolgd. Op basis van deze ontwikkelingen hebben wij, tot onze grote spijt, moeten besluiten om Caravana 2021 te annuleren. Deze annulering komt voort uit de aanhoudende onzekerheid en de voortdurende dreiging van maatregelen gericht op het inperken van het hardnekkige coronavirus”, zo laat de organisatie weten in een verklaring op de website.

‘Niet verantwoord’

“Een bezoek aan Caravana moet veilig en verantwoord zijn. De omstandigheden rondom corona veranderen continu wat veel onzekerheid met zich meebrengt. Hierdoor kunnen wij niet de garantie bieden dat Caravana op een verantwoorde manier in januari 2021 kan plaatsvinden.”

Caravana 2022

Voor de organisatie van de kampeerbeurs in Leeuwarden is het nu een kwestie van ver vooruitkijken naar de editie van 2022. De 61e editie van de Caravana staat nu gepland voor woensdag 26 tot en met zondag 30 januari 2022. Het kan maar alvast in je agenda staan.

Welke kampeerbeurzen gaan voorlopig nog wel door?

De beurzen die vooralsnog wel doorgaan zijn Reise + Camping in het Duitse Essen (24-28 februari), Camperbeurs Hardenberg (5-7 maart) en CamperExpo Voorjaar in Houten (19-21maart). De Vakantiebeurs werd eerder al uitgesteld en staat voorlopig op de kalender voor 8 tot en met 11 april.

Praat mee

Praat mee: Caravana 2021 in Leeuwarden geschrapt

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht