ACSI FreeLife

Menu

Caravana 2014 bijna volgeboekt

Het gaat goed met de inschrijvingen voor de Caravana 2014. Met nog vier maanden te gaan zijn de 400 plaatsen op de kampeerbeurs in Leeuwarden nagenoeg volgeboekt.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Caravana caravanmerken

Caravana 2014

“Meer dan 95% van de beschikbare ruimte is gevuld. Er zijn nog maar een paar plaatsen te vergeven. Dat is een enorme stijging ten opzichte van vorig jaar. Uit het feit dat standhouders en masse kiezen voor de Caravana spreekt vertrouwen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Het betekent dat we op de juiste weg zijn”, zo laat projectmanager Douwina Yntema weten.

Veelzijdige kampeerbeurs

Steeds meer nationale en internationale bedrijven kiezen er voor om hun wereldprimeurs voor het eerst op de Caravana te presenteren.

Yntema: “Ook voor de 54ste editie hebben we weer de wereld aan noviteiten, zowel tenten, caravans, campers als benodigdheden. We steken veel energie in de presentatie en proberen een veelzijdige beurs neer te zetten.

Onderdeel daarvan is een designwedstrijd met als onderwerp De Camper en Caravan van de Toekomst waaraan verschillende hogescholen deelnemen. Voor Caravana 2014 kunnen ‘productontwikkelaars van de toekomst’ ideeën bedenken en ontwerpen creëren op basis van hun eigen visie. Maquettes van de tien genomineerde ontwerpen worden op de beurs getoond. De beste tien zijn ook in de race voor de publieksprijs toegekend door de bezoekers van de Caravana. Uit onderzoek is gebleken dat de bezoeker gericht komt en een persoonlijke benadering belangrijk vindt.”

Caravana 2014 wordt gehouden van 23 tot en met 28 januari in het WTC Expo Leeuwarden.
Informatie: Caravana.eu

Praat mee

 1. w
  w.dijjkstra

  It giet oan …. heel goed idee, doe graag mee, en als Fries in hart en nieren ben ik gaarne bereid, indien mogelijk en nodig, een steentje bij te dragen. Ik ken de provincie door en door . Groetend Wijnand Dijkstra

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Caravana 2014 bijna volgeboekt

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht