ACSI FreeLife

Menu

Caravan Salon Düsseldorf vult leemte

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs van dit jaar gaat op in de Vakantiebeurs. Daardoor is er een gat ontstaan op de beurskalender voor Nederlandse kampeerders. Misschien dat de Caravan Salon in Düsseldorf, van 31 augustus tot 8 september, daar op in kan springen. De organisatie heeft in ieder geval doelbewust haar marketingactiviteiten uitgebreid naar Nederland.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

De Caravan Salon is de grootste kampeerbeurs ter wereld en wordt gehouden in Messe Düsseldorf, op nog geen anderhalf uur rijden van Arnhem. Ruim 570 bedrijven presenteren zich tijdens deze beurs en meer dan 1800 voertuigen zijn te bewonderen.

Speciale app voor Caravan Salon

Als je hebt besloten om af te reizen naar het Walhalla voor kampeerders, dan kan je je goed voorbereiden met een speciale app. Deze is gratis te downloaden voor Android-toestellen en iPhones. De app is beschikbaar in het Duits en Engels en geeft een handig overzicht van alle exposanten en waar zij zich in het immense hallencomplex bevinden. Je kan ook een persoonlijke lijst samenstellen met favoriete merken. Op de website van Caravan Salon kan je een interactieve plattegrond raadplegen.

Kamperen in Düsseldorf

Als je er dan toch bent; ontdek de historische Altstadt van Düsseldorp en de bijzondere natuurgebieden in Nordrhein-Westfalen. Het is mogelijk om een camperplaats te reserveren in het Caravan Center, het grootste ‘kampeerterrein’ ter wereld. 3500 plaatsen voor campers, direct bij de beurs, met een grote feesttent waar ieder avond muziek te horen is.

Andere campings in de buurt van Düsseldorf kan je hier vinden. Meer informatie over de beurs (in het Nederlands) kan je hier lezen en kaarten bestellen doe je hier.

Praat mee

  1. K

    Hallo weet iemand hoe camperplaats te reserveren in het Caravan Center ?

    Reageer
    0
    0

Praat mee: Caravan Salon Düsseldorf vult leemte

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation