ACSI FreeLife

Menu

Caravan- en Camperbeurs Dordrecht Open 2016

De Caravan Salon in Düsseldorf is nog niet eens voorbij, of de Dordrecht Open staat alweer voor de deur. Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 september showen de merken Adria, Fendt, Hobby en Sun Living hun nieuwe modellen dichterbij huis.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Adria Sonic

Wat kun je zoal verwachten op deze gratis toegankelijke caravan- en camperbeurs?

Adria

Met de lichtgewicht Aviva modellen presenteert Adria negen indelingen, waarvan vijf met stapelbed. De Aviva-serie kent een aantal handige elementen zoals een flexibel opbergboxensysteem van Ikea voor in de keuken en/of de disselbak. De disselbakklep van de Aviva kan dan weer in de volledige breedte open.

Bij de campers van Adria komt het grootste nieuws uit de integraallijn. De Sonic modellen van Adria hebben zowel van binnen en van buiten een nieuw gezicht gekregen. Zo hebben de Plus modellen een uitgebreidere uitrusting en kan er worden gekozen tussen wit polyester en zilver metallic aluminium zijwanden.

Sun Living

Sun Living wordt in Dordrecht vertegenwoordigd door zes Nederlandse dealers, waaronder Averesch Campers in Rijssen en Travelsmaker in Sliedrecht. De nieuwe Sun Living campers kenmerken zich door een moderner buitendesign en nieuwe, frisse bekleding.

Fendt

Bij Fendt caravans zit de verandering onder meer in een nieuwe toegangsdeur met een geïntegreerde en geïsoleerde instap en meer bewegingsruimte in de toiletruimtes. De Diamant 650 SG mag er ook zijn. Dit nieuwe model heeft twee eenpersoonsbedden voorin en een rondzitgroep achterin.

Hobby

Met een marktaandeel van ruim 20 procent is Hobby nog altijd Europees marktleider in de caravanbranche. Het populaire instapmodel Ontour is nagenoeg onveranderd. De automatische remafstelling AAA (Al-Ko) is voortaan niet meer uitsluitend voorbehouden aan Premium. De AAA vind je komend seizoen terug in alle Hobby-caravans.

Het camperaanbod van Hobby voor volgend jaar is flink uitgebreid. In totaal zijn er 57 modelvarianten verkrijgbaar. Daarnaast biedt Hobby volgend seizoen de moderne dieselverwarming Thermo Top C van Webasto als aantrekkelijke optie.

De Dordrecht Open is van 3 tot en met 11 september iedere dag open van 11.00 tot 17.00 uur. De nieuwste modellen van Fendt en Hobby vind je bij Hobby Benelux aan de Pieter Zeemanweg 170 in Dordrecht. Voor de nieuwe Adria modellen moet je bij het Postillion Hotel zijn.

Nieuwsspecial

Voel jij je na dit verhaal nog niet goed genoeg voorbereid om naar de Dordt Open te gaan? Duik dan nog wat dieper in de caravan- en camperprimeurs en bestel ACSI FreeLife 6-2016. In dit nieuwste nummer vind je een uitgebreide nieuwsspecial van 40 pagina’s.

bestel magazine

Praat mee

 1. M

  Het is van zaterdag 2 t/m zondag 10 september 2017, maar dat heeft u inmiddels vast wel uitgevogeld…. of misschien ook nog niet, omdat het hierboven nog fout staat vermeld.

  Graag gedaan. 😉

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Caravan- en Camperbeurs Dordrecht Open 2016

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht