ACSI FreeLife

Menu

Campingfun XXL in Duinrell

Hymergroep Nederland organiseert van 19 tot en met 21 april 2013 een groot kampeerevenement in Duinrell te Wassenaar onder de noemer Campingfun XXL.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Er is een uitgebreid programma met onder meer workshops, een kampeermarkt, sport en spel en een feestavond met muziek en barbecue. Hymergroep Nederland wil laten ervaren hoe leuk kamperen is.

Campingfun XXL; voor caravan, camper, vouwwagen of tent

Tijdens Campingfun XXL ben je welkom met je caravan, camper, vouwwagen of tent. Je kan een weekend met twee overnachtingen boeken en daarbij gebruik maken van alle Duinrell attracties, waaronder ook het bekende Tikibad. Daarnaast heeft de Hymergroep nog een uitgebreid programma opgetuigd met workshops als ‘Navigeren met GPS’, ‘Social media op reis’ en ‘Digitale fotografie’. Naast deze workshops is er volop tijd voor sport en spel waarbij kamperen en kampeerproducten centraal staan. Tijdens het weekend lopen de techno-teams van de diverse Hymergroep merken over het kampeerterrein om je eventueel advies en tips te kunnen geven over caravans en campers.

Het Kampeerveld

Op één van de velden van Duinrell wordt een Kampeermarkt opgesteld met diverse kampeerproducten en toebehoren. Zo kun je een kijkje nemen op het Kampeerveld waar verschillende nieuwe modellen van de Hymergroep merken worden gepresenteerd. Ook is er in samenwerking met de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) de mogelijkheid om een proefrit te maken in een camper. Om het kampeerspektakel compleet te maken, wordt er op zaterdagavond een feestavond met muziek en een barbecue georganiseerd.

De Hymergroep bestaat uit de merken: Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Hymer, LMC, Sun Light en TEC. Kijk voor meer informatie op CampingfunXXL.nl.

Praat mee

Praat mee: Campingfun XXL in Duinrell

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation