ACSI FreeLife

Menu

Campers spotten tijdens eerste Hymer Camper Fandag

Staat een camper voor jou synoniem voor het Duitse merk Hymer? Dan voel jij je ongetwijfeld in je sas tijdens de eerste Hymer Camper Fandag op zaterdag 14 april 2018 van 10.00 tot 16.00 uur.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
hymer camper fandag

Tijdens deze fandag van 10.00 tot 16.00 uur op het terrein van Camperpark N205 in Vijfhuizen kom je zowel nieuwe Hymer-modellen als tweedehands modellen tegen. Naast productpresentatie word je als bezoeker ingelicht over onder anderen satelliettelevisie, verzekeringen en het C-rijbewijs. De jongste bezoekers kunnen zich uitleven op het springkussen.

Kamperen tijdens de Hymer Camper Fandag

Combineer jij de fandag graag met een kampeerweekend? ‘Hymeraars’ hoeven in de buurt niet te zoeken naar een caravan of camperplaats. Op Camperpark N205 is ruimte voor zo’n 150 campers. Er zijn voor zowel vrijdag op zaterdag (13 april) als zaterdag op zondag (14 april) nog enkele camperplekken beschikbaar. Reserveren is mogelijk via info@camperparkn205.nl.

Wil je precies weten wat je nog meer kunt verwachten op de allereerste Hymer Camper Fandag? Volg dan de Facebook-pagina.

Praat mee

Praat mee: Campers spotten tijdens eerste Hymer Camper Fandag

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht