ACSI FreeLife

Menu

BOVAG trapt seizoen af: Kampeerdagen

Het jaarlijkse kampeerseizoen wordt tijdens het paasweekend feestelijk gestart door BOVAG en de deelnemende kampeerbedrijven. Op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 april worden door BOVAG de jaarlijkse Kampeerdagen georganiseerd. Maar liefst 300 BOVAG caravan- en camperbedrijven doen mee.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Kamperen: Vrijheid, Comfort, Natuur, Avontuur, Genieten. Kernwoorden waar kamperen volgens de brancheorganisatie om draait. De Kampeerdagen zijn daarom een goed moment om het kampeerseizoen te starten. Door het mooie weer van afgelopen weken hebben veel Nederlanders de lente al vroeg in hun bol. En wie denkt aan lente, krijgt al snel zin in kamperen.

Kampeerdagen; een gezellig dagje uit

Op 18, 19 en 21 april staan de deuren bij de ruim 300 BOVAG Caravan- en Camperbedrijven wagenwijd open. Iedereen is van harte welkom, ook als je nog geen concrete vakantieplannen hebt. De Kampeerdagen zijn het ideale moment om sfeer te proeven, advies in te winnen over kamperen en informatie te krijgen over occasions. Kom langs voor een kopje koffie of om vrijblijvend kennis te maken met nieuwe modellen caravans, campers en vouwwagens. Zowel voor kampeerders als niet-kampeerders is het dus een leuk dagje uit.

Zorgeloos op vakantie

Een zorgeloze kampeervakantie begint bij een goed onderhouden caravan, vouwwagen of camper. Voor vertrek naar je vakantieadres is het daarom altijd verstandig om bij een BOVAG erkend caravan- of camperbedrijf langs te gaan voor een onderhoudsbeurt. Tijdens de Kampeerdagen wordt de caravan, vouwwagen of camper door erkende keurmeesters gecontroleerd op meer dan 50 punten en eventuele kleine reparaties kunnen in overleg zelfs meteen worden uitgevoerd.

Deelnemende caravan- en camperbedrijven

Kijk op BOVAG.nl voor de deelnemende kampeerbedrijven. Of ga er meteen een weekendje op uit in Nederland en zoek een kampeerbedrijf iets verder. Op Eurocampings.eu vind je door ACSI geïnspecteerde campings in de buurt.

Praat mee

Praat mee: BOVAG trapt seizoen af: Kampeerdagen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation