ACSI FreeLife

Menu

Boeiende boottocht voor Joop en Tonny

Kennismaken CataloniëNa een overnachting op camping Jachthaven de Molenwaard in Hasselt is het tijd voor een camperritje. Via een toeristische route naar Hattem komen Joop en Tonny langs Ramspol (vlak bij Hanzestad Kampen), waar ze een tussenstop maken. De luxe en het comfort van de LMC Element worden hier ingeruild voor een dagje varen op de oude Zuiderzee. Onder leiding van ‘IJsseldeltaman’ Jan Visscher zien ze de mooiste plekjes. En er wordt nog gezongen!

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Cultuurliefhebbers Joop en Tonny gaan varen
Cultuurliefhebbers Joop en Tonny gaan varen

Joop en Tonny treffen het met hun gids. Hij vertelt honderduit over de geschiedenis van de IJsseldelta en hoe de kooplieden hier vroeger handel dreven. ‘Jan Visscher kan ongelofelijk enthousiast en mooi vertellen’, reageert Joop. ‘Wij wisten niets van dit gebied en hij wist alles.’ Het intermezzo op het water valt bij Tonny ook goed in de smaak. ‘Het was in één woord geweldig’.

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Joop en Tonny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op zaterdag 12 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (Hal 7), gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook leuk: de camper waar het testteam Levensgenieters mee op pad is gegaan, kun je uitgebreid bewonderen op de beurs. Kom dus alles te weten over deze Bürstner Lyseo Time T Limited 690 G. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Boeiende boottocht voor Joop en Tonny

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht