ACSI FreeLife

Menu

Bike & Hike dag bij De Wit Schijndel

Kan jouw fiets- of wandeluitrusting wel weer wat nieuws gebruiken? Dan is het wel zo fijn om eerst even advies in te winnen of te testen, voordat je de portemonnee trekt. Dat kan tijdens de Bike & Hike dag bij De Wit Schijndel op zaterdag 15 juni.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Bike & Hike dag_De Wit Schijndel

Daarnaast kan je op deze dag speciale aanbiedingen, winacties en demonstraties verwachten. Er is een wandelroute van zo’n 7 kilometer uitgezet waarbij je uitgebreid de schoenen van her merk On kunt testen.

Laat je wandelschoenen behandelen

Is een nieuw paar wandelschoenen voor jou nog een brug te ver? Bij de stand van Hanwag kan jij je trouwe stappers laten reinigen en behandelen zodat ze nog langer mee gaan. Ben jij meer van het fietsen? Test dan de (elektrische) vouwfietsen van Shinga op het uitgezette parcours.

Bagageadvies

Voor de echte diehards die hun kampeermiddel thuis laten en op fiets- en wandelvakantie gaan, staan verschillende experts klaar met bagageadvies. Denk aan ultra lichte kampeermeubelen, slaapmatten, reishanddoeken en pannensets. Ga jij toch op pad met je kampeermiddel? Dan moet je bij de stand van Thule zijn. Hier demonstreert dit Zweedse merk praktische dakkoffers voor extra bagageruimte en handige fietsendragers.

Wedstrijdje?

Na het bezoeken van de standjes heb je als wandelaar of fietser wellicht zin in iets actiefs. Tijdens de Bike & Hike dag kan je op verschillende manieren de strijd aangaan. Van veters strikken tot fietsen op een hometrainer waarmee je prijzen als fietskleding en wandelschoenen kan winnen.

Naast alle fiets- en wandelstands zijn er zowel binnen als buiten barbecuedemonstraties en is er ook voor de kinderen volop vertier mogelijk in Kinderland, de speeltuin of het springkussen. De Bike & Hike dag bij De Wit Schijndel is geopend van 11.00 tot 16.00 uur, de winkel is zoals gewoonlijk op zaterdag open van 9.30 tot 17.00 uur.

Fietsspecial

Kan jij in aanloop naar de Bike & Hike dag nog wat extra fietsinspiratie gebruiken? Dan mag je de fietsspecial in ACSI FreeLife 3-2019 niet missen.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Bike & Hike dag bij De Wit Schijndel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht