ACSI FreeLife

Menu

Een jongensdroom komt uit in Spa

TestTour WalloniëHet raceplezier houdt maar niet op voor het testteam Gezinskampeerders! Eerder mochten ze al met hun caravan het circuit op. Dit keer staat het bijbehorende museum op het programma. Dinand (11) en Robin (9) kijken hun ogen uit en mogen zelfs de racesimulator in. En hun vader geniet stiekem nog het meest van iedereen.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Formule 1 museum Spa
Formule 1 museum Spa

‘Ik ben zelf een Formule 1-fan, dan is dit eigenlijk wel een jongensdroom om mee te maken’, vertelt Frank van Estrik met een brede glimlach. ‘Het is leuk voor jong en oud.’ Zijn oudste zoon ontdekt in het museum dat zelf achter het stuur zitten flink wat energie vergt. ‘Leuk, maar wel heftig’, laat hij vers uit de simulator weten. Na afloop zet de familie van Estrik koers richting Corsendonk Camping Spa d’Or, waar de Dethleffs al staat. Frank en Saskia ontspannen met een drankje bij de caravan terwijl de jongens nog even lekker spelen en voetballen.

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus en september trakteerden we je op alle beelden van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. Nu is het de beurt aan onze andere twee testteams. Vanaf zondag 22 december vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de Gezinskampeerders en Actievelingen in Wallonië maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina.

Praat mee

Praat mee: Een jongensdroom komt uit in Spa

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht