ACSI FreeLife

Menu

Beurs(s)hoppen op Vakantiebeurs en Caravana

Nog geen tijd gehad om de nieuwe caravan- en campermodellen te bekijken? In januari zijn er nog genoeg kansen om je op te warmen voor het nieuwe kampeerseizoen. Wat kunnen we verwachten op de Vakantiebeurs, de Caravana en de Europese Campingsbeurs?

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Caravana
Vakantiebeurs 2017

De beursmaand begint woensdag 10 januari 2018 met de Vakantiebeurs in Utrecht. De kampeerders kunnen net als vorig jaar het beste de bordjes Outfreeca volgen. Op dit avontuurlijke continent kom je de nieuwe caravan- en campermodellen tegen. Verder kun je hier volop adrenaline tanken. Van abseilen en tokkelen vanaf een uitkijktoren tot kanoën en suppen. Suppen staat voor stand up paddling, oftewel peddelen maar dan op een surfplank.

Outfreeca

Heb je altijd al een keer op een smal koord willen balanceren? Op Outfreeca kun je in alle veiligheid de circusartiest uithangen. Bij deze sport, die beter bekend staat als slacklinen, balanceer je over een dynamische band van 37 of 50 millimeter. Ben je op zoek naar de ACSI-stands? Deze vind je onder meer in hal 7.

Night at the Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is van 10 tot en met 14 januari open van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag 13 januari is de beurs tijdens de Night at the Vakantiebeurs tot 22.00 uur geopend. Nog geen kaartje? Bestel dan online, dat scheelt je weer een of twee drankjes. Een online ticket kost € 10 tegenover € 15,50 aan de kassa.

Caravana

Een week later trekken de standhouders naar Friesland. Tijdens de Caravana in Leeuwarden staat het WTC Expo van donderdag 18 januari tot en met dinsdag 23 januari  2018 volledig in het teken van nieuwe caravans, campers en tenten. De grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland telt net als in 2017 een oppervlakte van ruim 45.000 vierkante meter.

Dat de vouwcaravan terug is van weg geweest, was vorig jaar al te merken. Tijdens de Caravana 2017 was de Paradiso Feria een van de publiekstrekkers van de beurs. Dit jaar staat in Leeuwarden opnieuw een vouwcaravan te shinen, de UdoCamp iCamp. Net als de Paradiso is deze vouwcaravan van 538 kilogram er eentje van Nederlandse makelij. Je komt de iCamp tegen op de stand van UdoCamp, standnummer 3232.

Veilig rangeren

Op de Caravana vind je naast de nieuwe caravan- en campermodellen van 2018 handige accessoires. Als caravangebruiker ontkom je er niet aan om je kampeermiddel in het donker op de juiste plek te zetten. Dan is het zowel voor jou als je medekampeerders wel zo veilig als je goed verlicht bent. Met de Easydriver Flashlight bijvoorbeeld, een nieuwe knipperlichtinstallatie om je caravan veilig te kunnen rangeren. Op zoek naar Flashlight? Je vindt de knipperlichtinstallatie op stand 4350. Ook de stands van ACSI FreeLife en ACSI vind je in hal 4, stand 4075 om precies te zijn.

Ook bij de Caravana loont het de moeite om je kaartje alvast online te bestellen. Dan ben je van donderdag tot en met maandag € 13,50 kwijt. Voor dinsdag kost een online ticket € 11.

Europese Campingbeurs

Hoef jij voorlopig geen (nieuwe) caravan of camper, maar weet je nog niet waar je dit jaar gaat kamperen? Kijk zondag 27 januari 2018 dan eens rond op de Europese Campingbeurs in de Karsten Travelstore in Zwaag, waar met ruim 50 exposanten genoeg valt te kiezen. Je komt hier campings tegen in allerlei soorten en maten. Van kamperen bij de boer tot grotere familiecampings.

Travelstore Beleving

Nieuw dit jaar is de Travelstore Beleving. Dat zijn zes activiteiten zodat je je tussen alle campingstands ook even kunt uitleven. Denk aan het LOWA Testcenter, outdoor cooking demonstraties en een modeshow met de nieuwste collecties outdoor fashion van onder meer Life Line, Fjällräven en Icebreaker.

Voor de kinderen liggen er allerlei materialen klaar om hun eigen Karsten rugtas te ontwerpen. De rugtassen zijn net als de Karsten tenten gemaakt van Ten Cate katoen. De Europese Campingbeurs is 27 januari van 10.00 tot 17.00 uur vrij toegankelijk.

Beursagenda

Dat zijn natuurlijk nog niet lang niet alle beurzen. Het seizoen loopt in februari en maart gewoon door. In de beursagenda in ACSI FreeLife 1-2018 zetten we alle beurzen in aanloop naar het nieuwe kampeerseizoen op een rijtje.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Beurs(s)hoppen op Vakantiebeurs en Caravana

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation