ACSI FreeLife

Menu

Beurs voor gebruikte kampeermiddelen

WTC Expo – onder meer organisator van Caravana – in Leeuwarden introduceert een beurs voor gebruikte kampeermiddelen (caravans, campers), boten en auto’s. Van vrijdag 18 tot en met 20 oktober 2013 vindt in het WTC Expo Leeuwarden voor de eerste keer de beurs Outlet-weekend plaats.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
outletweekend

Outlet-weekend is een nieuw initiatief van WTC Expo in samenwerking met NDC Mediagroep en YachtFocus en komt voort uit de eerder georganiseerde gebruikte botenbeurs Bootoutlet en de vorig jaar voor het eerst georganiseerde beurs Kampeeroutlet. De organisatie verwacht met het bundelen van beide beurzen en het toevoegen van auto’s, dat de segmenten elkaar versterken en er een uniek aanbod ontstaat.

Gebruikte kampeermiddelen

De beurs vindt plaats in drie beurshallen van het WTC Expo hallencomplex met een oppervlakte van 25.000 m2. Elke hal heeft zijn eigen thema. Zo is er een autohal met auto occasions, een kampeerhal met tweedehands campers, caravans en kampeeraccessoires en in de botenhal vind je gebruikte boten en marktkramen met watersporttoebehoren. Ook is het voor particulieren mogelijk een verkoopplaats voor boot, camper of caravan te huren.

Er wordt door de organisatie gerekend op zo’n vijfhonderd voer- en vaartuigen en op minstens 15.000 bezoekers. Outlet-weekend wordt gehouden van 18 tot en met 20 oktober 2013 in het WTC Expo in Leeuwarden. Op vrijdag is de beurs geopend van 14.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie via Outlet-Weekend.nl.

Ook in ACSI FreeLife magazine

Ook in ACSI FreeLife magazine wordt aandacht besteed aan occasions. In het oktober/november nummer van ACSI FreeLife magazine vind je een test van liefst zeven gezinscaravans uit modeljaar 2008. Hoeveel kost een jonggebruikte Bürstner Belcanto 550 TK tegenwoordig? En wat zijn de plus- en minpunten van de caravan? Deze en andere vragen worden beantwoord.

De zes andere kandidaten uit de test zijn: Eifelland Holiday 560 TKM, Fendt Saphir 560 TKM, Knaus Südwind 550 QSK, Tabbert Da Vinci 540 DM, Hobby Excellent 560 KMFe en Dethleffs Camper Lifestyle 560 SK. We hebben de caravans overzichtelijk voor je op een rijtje gezet zodat je makkelijk kunt bepalen welke voor jou het meest geschikt is.

Bestel het nieuwe nummer hier. Wil je nog meer occasion test ontvangen, sluit dan een abonnement af en blijf op de hoogte.

Praat mee

Praat mee: Beurs voor gebruikte kampeermiddelen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht