ACSI FreeLife

Menu

Beleef de lente in Europa!

Na de winter, die geen winter was, weten we niet goed wat we van het voorjaar kunnen verwachten. Wordt het een mooie lente? Komt ze vroeg of gaat ze, net als vorig jaar, ongemerkt over in een vroege zomer?

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

De redactie van ACSI FreeLife liet zich niet leiden door onzekere bespiegelingen en heeft een paar mooie voorjaarsbestemmingen uitgezocht waar je de lente optimaal kunt beleven in de maanden april en mei.

Beleef de lente in Europa

Prachtige landschappen getooid met bloeiende appel-, kersen- en perenbomen. Dus kom uit die winterslaap, koppel de caravan aan de auto of haal je camper uit de stalling en ga op weg naar één van de volgende 6 bestemmingen:

Tip 1

Altes Land, Duitsland

De boomgaard van Duitsland.

Tip 2

Moezel, Duitsland

Tussen de perzikbloesem.

Tip 3

Rheingau, Duitsland

Wijn in het voorjaar.

Tip 4

Mainau/Bodenmeer, Duitsland

Bloemen in het meer.

Tip 5

Mostviertel, Oostenrijk

Witte bloesem.

Tip 6

Zuid-Tirol, Italië

Start in het Frühjahrstal.

Een uitgebreide beschrijving van de gebieden, toeristische informatie en suggesties voor campings en camperplaatsen vind je in editie 2-2015 van ACSI FreeLife Magazine. Daarnaast nog veel meer reisbestemmingen: Appenzell, Zwitserland/ Auvergne, Frankrijk/ Grot van Chauvet, Frankrijk/ Zuid-Noorwegen/ Delft, Nederland / Gardameer, Italië/ Ierland en Kroatië. Bestel editie 2-2015 hier.

Goedkoper kamperen in het voorjaar

Kun je niet wachten om in het lentezonnetje op de camping te zitten? Ga dan maar vast pakken! Wie eenmaal geproefd heeft van kamperen in het voorjaar, wil vaak niet meer anders. En wist je dat het ook nog eens voordeliger kamperen is dan in het hoogseizoen? Zeker met een CampingCard ACSI.

Met deze kortingskaart van ACSI betaal je slechts € 12, € 14, € 16 of € 18 per overnachting op de deelnemende campings. De kortingen kunnen oplopen tot 50%. Maar hoe werkt het dan? Het systeem is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is de kaart tonen bij de receptie van de camping en de korting wordt verrekend. Er is ook een app verkrijgbaar met alle CampingCard campings erin. Kijk voor meer informatie op CampingCard.com of CampingCard.com/app.

Praat mee

Praat mee: Beleef de lente in Europa!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation