ACSI FreeLife

Menu

Bekijk onze Tabbert op de KCJ

Heb je ons pimpavontuur op de voet gevolgd in 2014? We frissen je geheugen even op. Eind 2013 kocht ACSI FreeLife een Tabbert caravan uit 1978.

Hoewel alles goed was onderhouden door de eigenaren, voldeed de caravan niet meer aan de wensen van de moderne kampeerder. Na een inventarisatie kwamen we met een behoorlijke wensenlijst. Het resulteerde in een compleet gepimpte caravan. Je kunt het eindresultaat met eigen ogen gaan zien deze week, want we hebben de Tabbert meegenomen naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, die van 7 tot en met 11 oktober plaatsvindt in Utrecht.

Wensenlijst

Op het moment dat we de caravan kochten, was de Tabbert nog in bijna precies dezelfde staat als hoe hij uit de fabriek rolde. Hoewel alles goed was onderhouden door de eigenaren, voldeed de caravan niet meer aan de wensen van de moderne kampeerder. Na een inventarisatie kwamen we op een behoorlijke wensenlijst.

Zo zat er geen vast toilet in de caravan, was de kachel kapot en was er geen vast bed. Daarnaast waren de kussens verouderd en was de bekleding verre van modern. Leuk historisch detail: er waren nog gaslampen in de caravan te vinden!

Aan de slag

Samen met verschillende enthousiaste bedrijven gingen we aan de slag. Tijdens de opknapbeurt kwam er een nieuwe vloer, dakluiken, compleet nieuwe toiletruimte, watervoorziening, vast bed, verlichting, stabilisatorkoppeling en extra stopcontacten. Daarna had de caravan moderne gemakken, maar zag er nog steeds antiek uit.

Interieurstyliste Sabine van Reine nam het geheel in zich op en restylede het interieur. De studio van ACSI maakte een bijpassend ontwerp voor het wrappen van de buitenkant. Wow, wat een resultaat! De caravan was overwegend groenig van buiten en bruin van binnen, nu zie je overal de kleuren wit, blauw en rood terug.

Ontmoet de Tabbert!

De uitgebreide reportage met voor- en na foto’s vind je terug in het ACSI FreeLife augustus/september nummer 2014. Met het april/mei nummer en juni/juli nummer 2014 en de test die Rosanne en Katinka uitvoerden in het Belgische Gent in ACSI FreeLife nummer 4-2015 heb je het plaatje compleet.

Je kunt natuurlijk ook gewoon even op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs langslopen en het eindresultaat met eigen ogen aanschouwen. In de doorgang van half 11 naar hal 9 staat de Tabbert opgesteld. Wie weet is het jouw geluksdag en mag je draaien aan het Rad van Fortuin dat bij de caravan staat.

kaartjes met korting

Confidental Infomation