ACSI FreeLife

Menu

Advertorial: Bepaal je gasvoorraad makkelijk per app

De Truma LevelControl bepaalt exact en gemakkelijk per app het vulpeil in de gasfles. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van de gasvoorraad – en zo nauwkeurig als nooit tevoren. De app geeft niet alleen het vulpeil in procenten en de hoeveelheid gas in kilogrammen aan. Je krijgt ook informatie over hoe lang je nog met het gas kunt doen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Bluetooth en SMS 

Het handzame apparaat meet door middel van ultrasoon hoeveel gas er in de fles zit en stuurt de gegevens via Bluetooth naar de Truma iNet Box. Deze stuurt de informatie naar de tablet of smartphone. Dat gebeurt in het voertuig of van dichtbij via Bluetooth en als men onderweg is via een sms. Het is zelfs mogelijk om een sms-alarm in te stellen: je wordt dan automatisch per sms geïnformeerd als er nog maar weinig gas in de fles zit.

Gasflessen-database voor Europa 

De Truma LevelControl is universeel in het gebruik: hij werkt met alle gangbare Europese stalen en aluminium gasflessen. Je kunt vanuit de database in de Truma-App hun land en hun type fles uit 26 modellen uitkiezen en individueel benoemen. De sensor wordt vervolgens automatisch op de geselecteerde fles geconfigureerd. Wie twee flessen aan boord heeft en zijn gasvoorraad heel precies in het oog wil houden, kan twee LevelControl’s naast elkaar gebruiken. In dat geval geeft de app het vulpeil van de twee flessen apart aan.

Eenvoudig en praktisch 

De Truma LevelControl is meteen gereed voor gebruik: hij wordt met de geïntegreerde magneten in het midden onder de bodem van de fles aangebracht. Het apparaat hoeft enkel met de iNet Box in de caravan of camper te worden verbonden. Om hem onder aluminium gasflessen te bevestigen, biedt Truma optioneel een spanplaatje aan.

De Truma LevelControl is vanaf augustus 2017 voor € 159 in de kampeerspeciaalzaak verkrijgbaar.

Lees hier meer over het Truma iNet System

Zo werkt de Truma LevelControl

Tekst en foto’s: Truma

Praat mee

Praat mee: Advertorial: Bepaal je gasvoorraad makkelijk per app

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation