ACSI FreeLife

Menu

Testteam Actievelingen klaar voor Karinthië!

TestTour KarinthiëDe actievelingen trappen de ACSI FreeLife TestTour 2020 officieel af! Dit jaar zijn dat Harm Peperkamp (35) en zijn vrouw Sophia (34). Deze twee levenslustige Brabanders zijn vanuit Ravenstein naar Herveld afgereisd. Daar maken ze in een mooie boomgaard kennis met hun splinternieuwe onderkomen voor hun aankomende testavontuur. De Volvo XC40 Recharge T5 en Fendt Bianco Selection 465 TG vormen een prachtcombinatie. Dat belooft wat!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Voorstelvideo Actievelingen

Kamperen is er bij Harm en Sophia met de paplepel ingegoten. En ook sinds zij een stel zijn, reizen ze van camping naar camping. Sophia: “We zijn nu 11 jaar samen, waarvan we al 10,5 jaar kamperen.” Dit doen ze met een caravan (en sinds kort met een bootje!), maar die is toch heel anders dan de gloednieuwe zeven meter lange Fendt waarmee ze naar Karinthië vertrekken. Harm weet wel wat hij ervan vindt: “De auto is echt schitterend en de caravan is ook super. In één woord: geweldig.”

Een actieve (fiets)vakantie

Ons testteam krijgt ook nog twee compacte, elektrische fietsen van Cube mee die ze eenvoudig kunnen vervoeren op de fietsendrager waarmee hun Fendt is uitgerust. Handig voor op de camping of om even naar een dorpje in de buurt te fietsen. Je bent actieveling of je bent het niet! En dan te bedenken dat Karinthië nogal bergachtig is … Daarover gesproken, deze Oostenrijkse regio is niet geheel onbekend bij Harm en Sophia. Tijdens een vakantie reden ze er al eens doorheen. De natuur maakte toen veel indruk. Nu kunnen ze uiteraard niet wachten om Karinthië twee weken lang te gaan ontdekken. Veel plezier!

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de Actievelingen in ACSI FreeLife magazine 8-2020. Van november 2020 tot en met mei 2021 kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook nog eens allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Testteam Actievelingen klaar voor Karinthië!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht