ACSI FreeLife

Menu

Op de stalen ros door de Ardennen

TestTour WalloniëNa een lekker ontbijtje op Camping Hohenbusch mag het team Actievelingen weer flink actief zijn. Erwin en Henriëtte van der Louw gaan dit keer mountainbiken in de omgeving van het prachtige Bütgenbach. Sportieve kleding aan, helmen op en genieten van al het moois in België en de Ardennen!

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Mountainbiken in Bütgenbach
Mountainbiken in Bütgenbach

Over de RAVeL-fietsroute van Bütgenbach fietst ons testteam door een zeer divers landschap en langs verschillende hoogtepunten. Onder andere de Sint-Stefanuskerk en het grote Stuwmeer van Bütgenbach leveren prachtige plaatjes op. Op een rustige en groene plek blikken de actievelingen tevreden terug op het fietsavontuur. ‘Het was erg leuk’, laat het koppel met een glimlach weten. ‘Het was een mooie fietstocht door een mooie omgeving’.

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus, september kon je al genieten van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. De Gezinskampeerders en Actievelingen beleefden een geweldig kampeeravontuur in Wallonië en de Ardennen. Tot en met 22 januari vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de teams hier maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina en Youtube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Op de stalen ros door de Ardennen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht