ACSI FreeLife

Menu

ACSI proeft cultuur

ACSI & cultuur Cultuur maakt een stad of regio uniek en is vaak een belangrijke reden om de streek te bezoeken. Daarom staan de komende vier weken geheel in het teken van dat wat de mens schept. Tijdens de ACSI & cultuur-weken lees je de meest inspirerende culturele verhalen en verrassen we je met culturele pareltjes in Europa.

Auteur
Bram Kuhnen
Datum
ReactiesReageer
ACSI proeft cultuur

Wil jij bijvoorbeeld weten waar je de leukste gratis straatkunstfestivals kunt vinden? En wat er allemaal te doen is in de culturele hoofdstad van Europa? Of wil je juist weten hoe je al dat cultuurschoon op jouw vakantie zo goed mogelijk kunt vastleggen met je fototoestel? Je leest het de komende weken in ons speciale dossier ACSI & cultuur.

Stuur je foto in & win

Natuurlijk maak je tijdens deze actieweken ook kans op een paar leuke prijzen. Doe bijvoorbeeld mee aan de Vakantiefoto-winactie en maak kans op een Panasonic LUMIX fotocamera t.w.v. € 399. Meedoen kan door je mees originele of bijzondere culturele vakantiefoto in te sturen. Hoe je dit doet, lees je de komende week al op deze website of op Facebook. Volg ons dus!

Doe mee
Maak kans op deze Panasonic LUMIX fotocamera

Maak kans op een Time to momo-reisgids

Waar je ook kampeert, om je heen vind je altijd wel cultuur. Je camping is dan een prima vertrekpunt voor een ontdekkingsreis. Of het nu gaat om iconische bouwwerken in een historische stad, een inspirerend museum of het opsnuiven van de lokale cultuur in de omliggende dorpen of op het platteland; cultuur is overal.

Maak kans op een Time to momo-reisgids bij aanschaf van CampingCard ACSI

Omdat er in Europa nog zoveel te ontdekken valt, heb je aan één vakantie vaak niet genoeg. Gelukkig kan kamperen (bijna) het hele jaar door en met CampingCard ACSI is het in het voor- en najaar zelfs super voordelig. Een must have voor de fervente kampeerder. Bestel jouw CampingCard ACSI (abonnement) voor 20 augustus en maak ook nog eens kans op een Time to momo-reisgids naar keuze. Zo weet je zeker dat jij alle hotspots in jouw favoriete stad of gebied hebt gezien!

Bestel CampingCard ACSI

Praat mee

Praat mee: ACSI proeft cultuur

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht