ACSI FreeLife

Menu

ACSI Kampeernieuws Aflevering 4

In de vierde aflevering van ACSI Kampeernieuws hebben we het over de kampeerplannen van de Europese kampeerders. Uit onderzoek blijkt namelijk dat slechts een klein percentage van de 10.000 ondervraagde kampeerders niet meer op pad gaat dit jaar. Daarnaast bespreken we de populariteit van mondkapjes en beantwoorden we de vraag of we weer kunnen kamperen in Engeland, Denemarken, Spanje, Tsjechië en Slovenië. 

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
ACSI Kampeernieuws

Kampeerder wil op pad

Steeds meer kampeerders zijn positief gestemd over het kamperen in 2020. Dat blijkt uit vervolgonderzoek van campingspecialist ACSI naar de kampeerintentie van de Europese kampeerder. Slechts 6 % van de bijna 10.000 ondervraagde Europese kampeerders geeft aan helemaal niet meer op kampeervakantie te willen gaan.
De overgrote meerderheid wil dus wel gaan kamperen, maar vindt wel dat campings bepaalde maatregelen moeten treffen. 80 % van de kampeerders is van mening dat de camping in corona-tijd vaker schoon moet maken. Daarnaast vindt 71 % dat de camping moet zorgen voor voldoende afstand tussen de kampeerplaatsen. 

Weer naar Spanje

We kunnen weer op vakantie naar Spanje! Een medewerker van Camping Sangulí in Salou vertelt hoe de situatie daar nu is en of je mondkapjes moet inpakken als je wilt gaan kamperen aan de Spaanse costa’s.

Bekijk de video ACSI Kampeernieuws

Praat mee

Praat mee: ACSI Kampeernieuws Aflevering 4

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht