ACSI FreeLife

Menu

ACSI Kampeernieuws Aflevering 3: Versoepelingen

Het is vandaag een dag waarop bijna heel Europa weer van het slot gaat. En ook de dag dat het sanitair op campings in Nederland weer open gaat. In deze derde aflevering van ACSI Kampeernieuws praten we je bij. We bespreken de versoepeling van het reisadvies door de Nederlandse overheid. Hoe zit het nu met je reisverzekering? Mogen we weer naar Spanje? En hoe zit dat met Oostenrijk? Het antwoord op die vragen krijg je in dit bulletin.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Still nieuwsbrieven afl3 002

Het reisadvies is voor meer landen versoepeld dan eerder aangekondigd. Polen, Zwitserland, IJsland en Frankrijk zijn ook landen waar Nederlanders per vandaag naartoe kunnen reizen. Voor Slovenië zou het reisadvies ook aangepast worden, maar omdat het land de grenzen nog niet heeft geopend voor Nederlandse toeristen, is het nog niet aangepast.

Campings zijn er klaar voor

Reizen naar Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk wordt nog steeds afgeraden. Campings in verschillende Europese landen zijn er helemaal klaar voor om Nederlandse kampeerders te ontvangen. Liesbeth Sinnema, eigenaar van La Vallée Verte komt aan het woord en vertelt over de huidige situatie. 

ACSI FreeLife TestTour gaat door

Oostenrijk heeft vorige week woensdag aangekondigd dat de grenzen op dinsdag 16 juni weer open gaan. Ook Nederlandse kampeerders zijn weer welkom. Dat is goed nieuws voor de ACSI FreeLife TestTour. Die wordt dit keer namelijk opgenomen in de zonnigste regio van Oostenrijk, Karinthië. Vier testteams gaan eind augustus op pad met fonkelnieuwe Volvo’s en Fendt-caravans aan de haak. Binnenkort maken we op deze website bekend welke teams we gaan volgen. Én we laten zien welke kampeermiddelen ze gaan testen. 

Bekijk de video

Praat mee

Praat mee: ACSI Kampeernieuws Aflevering 3: Versoepelingen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht