ACSI FreeLife

Menu

ACSI in tv-programma Business Class

Voor het tv-programma Business Class, gepresenteerd door Harry Mens, wordt ACSI directeur Ramon van Reine dinsdag 8 januari geïnterviewd tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht. Presentatrice, en dochter van de presentator, Suze Mens is op de Vakantiebeurs aanwezig en bezoekt vier bedrijven om een reportage te maken voor Business Class. ACSI is één van deze bedrijven.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
businessclass01

Business Class

Vorig jaar vertelde Ramon van Reine tijdens de reportage over de ruime en comfortabele  SunLodges. Dit jaar vertelt hij onder andere over ACSI FreeLife magazine. Het interview wordt afgenomen in de ACSI FreeLife stand, hal 9, stand A092. Zondag 13 januari wordt Business Class uitgezonden om 10.30 uur op RTL7.

Wekelijks bespreekt presentator Harry Mens in het programma de gebeurtenissen op zakelijk en financieel-economisch gebied van de afgelopen week. Harry Mens ontvangt op zondagochtend verschillende bekende en minder bekende gasten en geeft zijn visie op het Nederlandse zakenleven. Suze Mens verzorgt sfeerreportages op locatie in binnen- en buitenland.

Praat mee

Praat mee: ACSI in tv-programma Business Class

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht