ACSI FreeLife

Menu

ACSI FreeLife TestTour 2019 is onderweg

testtourVoorbij met de voorpret, voor twee van de vier testteams is de ACSI FreeLife TestTour 2019 begonnen! Woensdag 14 augustus vertrokken de testteams Actievelingen en Gezinskampeerders richting Wallonië. Een kijkje achter de schermen bij de ophaaldag in Andelst.

Auteur
Sander Cox
Datum
3
3
ReactiesPraat mee
Ophaaldag TestTour 2019
Ophaaldag TestTour 2019
Ophaaldag TestTour 2019
TestTour 2019_ophaaldag

Hebben we echt alles meegenomen? Een dag van vertrek staat in het teken van pakken en checken. Dat is bij de familie Van Estrik niet anders. “Robin en Dinand zijn dol op actie en beweging, dus dat moet helemaal goed komen in de Belgische Ardennen”, vertelt Saskia van Estrik van de Gezinskampeerders. Zoons Robin (9) en Dinand (11) knikken instemmend en de jongste tester tovert voorzichtig een verlegen glimlach tevoorschijn.

Subaru en Dethleffs c’go

Toch is er een groot verschil met hun normale kampeervakanties. De testteams mogen op pad met een splinternieuwe auto-caravancombinatie én zo nu en dan staat er een camera op ze gericht. Voor de familie Van Estrik uit Lienden bestaat de combinatie uit een Subaru Outback 2.5 i Premium met daarachter een Dethleffs c’go 415 QL Spring Edition.

‘Maak je maar één keer mee’

Als ware kampeersterren maken de Gezinskampeerders en de Actievelingen de komende twee weken een rondreis door Wallonië. De zes testers worden tijdens de TestTour 2019 op de voet gevolgd door het camerateam. “Het is nu al een groot avontuur”, vertelt Erwin van team Actievelingen. “Zo’n reis maak je waarschijnlijk maar één keer in je leven mee.”

Voor Erwin en zijn vrouw Henriëtte is de Eriba Nova 480 Trend de komende twee weken hun onderkomen. De Eriba hangt aan de trekhaak van een Subaru Outback Premium 2.5 i. Frank: “Een pracht van combinatie als je het mij vraagt. Laten we snel beginnen met onze TestTour. Op naar Wallonië!”

Volg de TestTour 2019 op de voet

Is dit bericht voor jou meteen ook het startsein om de ACSI FreeLife TestTour 2019 op de voet te gaan volgen? In het TestTour-dossier op deze site verzamelen we alle nieuwe verhalen en video’s over de belevenissen van de testteams. Vergeet daarnaast niet om de Facebook-pagina in de gaten te houden. On y va!

Praat mee

 1. JH
  Jos Zwaans en Frely Hol

  We willen de deelnemers een leuke reis toewensen en hopen dat ze er van genieten.
  Wat een leuke kans is dit!

  Reageer
  1
  0
 2. JH
  Jos Zwaans en Frely Hol

  Wij stonden op de reservelijst, voor 3 categorieën . Jammer dat er niet even een telefoontje is gekomen dat het niet door zou gaan. We hebben er de laatste twee weken van augustus toch wel voor vrijgehouden en een dag aan de voorselectie besteed. Lijkt ons een kleine moeite en een goede afronding!

  Reageer
  1
  0
  1. Jeroen Timmermans

   Hallo Jos en Frely. Wat vervelend om te horen dat er iets misgegaan is in de communicatie. Onze excuses. Hopelijk hebben jullie alsnog een leuke vakantie gehad! Groeten, ACSI FreeLife magazine

   Reageer
   0
   0

Praat mee: ACSI FreeLife TestTour 2019 is onderweg

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht