ACSI FreeLife

Menu

ACSI FreeLife nu ook in de supermarkt

Op de redactie van ACSI FreeLife magazine is het deze week feest! Ons magazine is dankzij de inzet van het ACSI FreeLife team voor het eerst verkrijgbaar in de supermarkt. En dat is wel een klein feestje waard, vinden wij.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
supermarkt

Het is nu dus nog makkelijker voor jou als fervent kampeerder om ons magazine te bemachtigen. Wil je meedelen in onze feestvreugde, doe dan mee aan onze Facebook win-actie. Klik hier en upload jouw foto van ACSI FreeLife in het supermarktschap. Daarmee maak je kans op een gratis abonnement van 6 nummers t.w.v. € 34,95.

Met superdikke koopgids

Wat kun je allemaal verwachten van ACSI FreeLife Magazine 5-2105? Onder andere een superdikke koopgids met daarin alle nieuwe caravan- en campermodellen van 2016. Handig, als je op zoek bent naar een nieuw kampeermiddel. En fijn als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de kampeerbranche. We hebben alle nieuwkomers in een helder overzicht weergegeven.

Ook bieden we de nodige basiskennis over caravans en campers. Zo lees je over álle camper- en caravanindelingen, kun je lezen hoe je een caravan veilig aan de haak neemt en aan welke eisen een trekauto moet voldoen. Daarnaast leggen we je uit wat voor rijbewijs je nodig hebt om een camper met een bepaald gewicht en afmeting te rijden.

Beursagenda en nazomerbestemmingen

Heb je aan het einde van de special een camper of caravan op het oog? Dan kun je in de beursagenda opzoeken waar je terecht kunt in Nederland, België of Duitsland om deze in het echt te bewonderen.

En waar ga je dan naartoe met je nieuwe kampeermiddel? Misschien wel na een van de fijne nazomerbestemmingen die in het magazine aan bod komen zoals Slowakije, Corsica of het Belgische Gent. Die laatste is een ideale bestemming voor een bruisend weekendje weg. Bij ieder reisverhaal vermelden we welke campings en camperplaatsen er in de buurt liggen.

Verder testen we ook weer enkele modellen. Zoals de Dethleffs Beduin Avantgarde 510 ER caravan of de Weinsberg CaraCompact 600 MEG camper. Mis het niet!

Je kunt ACSI FreeLife Magazine vinden in de tijdschriftschappen van onder andere Jumbo, Coop en Albert Heijn. Of bestel hem hier.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: ACSI FreeLife nu ook in de supermarkt

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht