ACSI FreeLife

Menu

ACSI Europa-app voorkomt hoge internetkosten

Internetten in het buitenland kan aardig in de papieren lopen. Maar zonder kunnen we al bijna niet meer. Uit ACSI-onderzoek, onder 2.350 kampeerders, blijkt namelijk dat maar liefst 89% tijdens de kampeervakantie wil internetten met de smartphone of tablet.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
16
16
ReactiesPraat mee
FL europaapp inzet

Wifi is dan natuurlijk wenselijk. Omdat dit niet altijd onderweg aanwezig is, heeft campingspecialist ACSI de ACSI Europa-app geïntroduceerd. Ook zonder internet te gebruiken!

8.500 campings

De nieuwste app van campingspecialist ACSI is nu beschikbaar. Met de ACSI Europa-app beschik je over gedetailleerde campinginformatie van 8.500 Europese campings. Selecteer of zoek snel een camping op je smartphone of tablet thuis óf als je (op de bonnefooi) rondreist.

Selecteren op meer dan 200 voorzieningen

Met de geavanceerde en modern vormgegeven ACSI Europa-app vind je snel en eenvoudig een camping die aansluit bij je wensen. Je kunt zoeken via de kaart, maar ook op plaatsnaam of campingnaam. Via de zoekfilters kun je selecteren op meer dan 200 voorzieningen, zoals ‘buitenzwembad’, ‘honden toegestaan’ of ‘speciale voorzieningen voor kampeerauto’s’. Heb je een keus gemaakt? Met een druk op de knop bel je de receptie om een staanplaats te reserveren. Je kunt ook je favoriete campings bewaren.

Tien landenpakketten

Met het complete ACSI Europa-pakket beschik je over campinginformatie van 30 Europese landen. Maar als je al een vakantie in Spanje gepland hebt, heb je geen campinginformatie over Zweden of Kroatië nodig. Daarom kun je losse landenpakketten aanschaffen van bijvoorbeeld de Benelux, Frankrijk, of Scandinavië. Je betaalt dus alleen voor de informatie die je gebruikt.

ACSI Europa-app ook offline te gebruiken

De ACSI Europa-app is volledig offline te gebruiken op je smartphone en tablet. Ook zonder internetverbinding kun je via gps zoeken naar campings in de omgeving. Of je markeert handmatig een plek op de kaart waar je campings wilt zoeken. Doordat je de ACSI Europa-app offline kunt gebruiken, hoef je niet eerst op zoek te gaan naar een wifi-netwerk en zijn er geen extra kosten voor het gebruik van de app.

Verkrijgbaarheid

De ACSI Europa-app is nu verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play. De complete Europa-app kost € 12,99. De prijzen van losse landenpakketten variëren tussen de € 0,89 en € 3,59. De app is geschikt voor smartphones en de meeste tablets met het besturingssysteem iOs7 en hoger of Android versie 4 en hoger.

Praat mee

 1. HT
  Henk van Tunen

  kun ook met ideal betalen als je geen p pal of creditcard hebt?
  Zo ja hoe doe je dat dan?

  Reageer
  0
  0
  1. De landenpakketten in deze app worden alleen aangeboden via Google Play, Apple App Store en vanaf 2017 de Windows Store. Het afhankelijk van de betaalmethoden die deze winkels accepteren of je ook zonder creditcard of paypal kunt betalen. Het is natuurlijk ook een optie om een tegoedkaart te kopen voor één van deze winkels.

   Reageer
   0
   0
 2. CK
  Cor van het Kaar

  Leuke app. Ik vind het telefoonscherm te klein. Tablet is beter.
  Ik wacht op app voor laptop.

  Reageer
  0
  0
 3. CK
  Claudia Koster

  Hallo,

  De app is super!!! Echter 1 minpuntje. Het aantal kilometers tot de geselecteerde camping klopt niet. Er kan zo 100 km verschil in zitten. Kozen we een camping op 400 km. Toetsen we het in in de Tom Tom, is het 500 km.
  Zou daar nog iets in aangepast kunnen worden?

  Reageer
  0
  0
 4. JD
  Jan Duijndam

  De app werkt prima zonder internet. Er is echter één grote maar! Dat zijn de updates die tijdens het opstarten op je scherm verschijnen als je en camping zoekt. De internet verbindingen zijn op de meeste campings zo slecht dat je grote kans hebt dat het updaten niet afgemaakt kan worden. In mijn geval was ik Frankrijk helemaal kwijt en heb dus betaald voor iets wat ik niet kon gebruiken. Updates op en andere manier aanbieden en er voor waarschuwen dat bestanden zoals Frankrijk te groot kunnen zijn om binnen te halen is hard nodig.

  Reageer
  0
  0
  1. Onze excuses voor het ongemak. We werken momenteel aan enkele verbeteringen waardoor het mogelijk moet zijn om terug te vallen op het oude pakket wanneer een update niet binnengehaald kan worden. In de melding die de gebruiker krijgt staat wel dat een update downloaden alleen aan te raden is met een goede wifi-verbinding, maar dat is op een camping inderdaad niet altijd het geval. We gaan deze melding duidelijker maken.

   Reageer
   0
   0
 5. Cc
  Cor clements

  Even een opmerking,vind het wáardeloos,dat je speciaal met een VISA kaart kunt betalen,waarom mensen wéér op kosten jagen om een visa kaart aan te schaffen,laat het gewoon lopen via I deal!ll dat is een wereldbetaalmiddel,en kan óveral gebruikt worden!
  MISSCHIEN EEN AANDACHTSPUNT VOOR DE ZO ZÉÉR GEWAARDEERDE
  ACSI vriendelijke groet Cor Clements

  Reageer
  0
  0
 6. is
  inge schemmekes

  Vind het eigenlijk niet kloppen dat je als je de gids al hebt gekocht, lekker gemaakt word met een aanvullende app en je die dan ook nog een keer mag betalen. Helaas geen service dus.

  Inge

  Reageer
  0
  0
 7. H
  H.Dhondt

  Hoe zit het met up dates. Krijg je die automatisch binnen of krijg je bericht dat je die binnen kan halen. (Kosteloos of tegen vergoeding)?
  Het boekje is jaarlijks aangepast cq uitgebreid.

  Reageer
  0
  0
  1. Je krijgt automatisch bericht dat er een update van een landenpakket beschikbaar is. Op dit moment kan je via de app landenpakketten voor 2014 kopen. Deze zou je, net als een campinggids, ook volgend jaar kunnen gebruiken. Dat is alleen niet aan te raden, aangezien er veel wijzigingen in de informatie kunnen zijn. De gebruiker van een ‘2014-pakket’ krijgt aan het eind van het jaar de melding dat hij of zij een ‘2015-pakket’ kan aanschaffen met de meest recente informatie.

   Reageer
   0
   0
 8. AK
  A. Koper

  Ik wil de ACSI Europa-app downloaden, echter heb geen creditcard. Kan ik hem niet downloaden met ideal?

  Reageer
  0
  0
  1. In Google Play of de Apple App Store kan je (nog) niet met iDeal betalen. Er zijn echter wel andere mogelijkheden dan betaling via creditcard; bijvoorbeeld PayPal of het gebruik van een giftcard.

   Reageer
   0
   0
 9. NB
  Noël Van Den Berghe

  Geachte,

  Sedert vorig jaar zijn wij lid van ACSI waarvoor wij lidgeld betaald hebben,moeten wij
  nu nog eens betalen om ACSI te downloaden op de tablet en Iphone?

  groeten

  Reageer
  0
  0
  1. De ACSI Europa-app kan je gratis uitproberen met 50 geselecteerde campings rond het Gardameer. Als dit bevalt kan je verschillende landenpakketten kopen. De prijzen variëren van € 0,89 tot € 12,95 voor het totale pakket met 8500 campings.

   Reageer
   0
   0
 10. hB
  henriette van Essen v. Ballegooijen

  lijkt me wel handig, en dan ook in scadiavie landen gebruiken?
  en kan je dan ook internetten of iets opzoeken ??
  en heb je dan ngeen wifi nodig ?
  groetjes henriette van Essen

  Reageer
  0
  0
  1. Er is een pakket met campings in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden (892 campings). Die kost € 1,79. Je hebt alleen een internetverbinding nodig om dit pakket te downloaden. Daarna kan je het offline kaartmateriaal gebruiken en zonder internetverbinding campings zoeken.

   Reageer
   0
   0

Praat mee: ACSI Europa-app voorkomt hoge internetkosten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht