ACSI FreeLife

Menu

ACSI-campings winnen Kids Vakantiegids awards

Op de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, woensdag 13 januari, zijn de ACSI-campings Beerze Bulten, Séquoia Parc en Vakantiepark Beekse Bergen onderscheiden met awards uit handen van de Kids Vakantiegids.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De afgelopen vier weken stemden bijna tienduizend kinderen en hun ouders, binnen 15 verschillende categorieën op hun favoriete vakantiebestemmingen.

Beerze Bulten

Zo is Vrijetijdspark Beerze Bulten tijdens de Vakantiebeurs Utrecht verkozen tot ‘Glamping van het Jaar’. De vakjury van de Kids Vakantiegids nomineerde de camping in Overijssel voor de prijs. Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn van Beerze Bulten is enthousiast: “Beerze Bulten is al geruime tijd bezig met het populaire thema Glamping. Het mogen ontvangen van deze award is een prachtige beloning voor ons harde werken en de inzet met betrekking tot Glamping.”

Activiteiten voor kinderen

In de categorie Kamperen, bedoeld voor individuele accommodaties, is Camping Séquoia Parc favoriet. Mede dankzij de activiteiten voor alle leeftijden, zoals de kidsclub, zwemparadijs met lazy river en ponymanege, scoorde de camping in het Franse St. Just Luzac 46 procent van de stemmen.

In de categorie Pretpark Vakanties koos 54 procent van de stemmers voor Vakantiepark Beekse Bergen, waar je onder andere kunt verblijven in een Jungalow vlakbij het Safaripark. Bij het uitreiken van deze awards is er onderscheid gemaakt tussen individuele aanbieders en ketens. Beerze Bulten, Camping Séquoia Parc en Vakantiepark Beekse Bergen wonnen de prijzen allemaal als individuele aanbieder.

Vakjury Kids Vakantiegids awards

De vakjury bestaat uit Frank Oostdam (Directeur ANVR), Philipp Goos (CEO Zoover) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Bij het nomineren letten de juryleden onder andere op het totale reisaanbod, de persoonlijke aandacht voor vakantiewensen van de doelgroep, de mate waarin het verblijf is gethematiseerd, het activiteitenprogramma en de aandacht voor duurzaamheid.

Een andere belangrijke pijler was de score voor kindvriendelijkheid van de organisaties op Zoover Vakantiebeoordelingen. Alle categorieën en winnende organisaties zijn te vinden op de website van de Kids Vakantiegids.

 

Praat mee

Praat mee: ACSI-campings winnen Kids Vakantiegids awards

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation