ACSI FreeLife

Menu

8 redenen om de KCJ te bezoeken

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) vindt van 7 tot en met 11 oktober in Utrecht in het teken van kamperen in Franse sferen. Je vindt er maar liefst 187 primeurs waaronder caravans, vouwwagens, kampeerauto’s, voortenten én handige kampeeraccessoires.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
KCJ 2015

We zetten 8 redenen voor je op een rij om de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te bezoeken.

8 redenen om de KCJ te bezoeken

1

Proefrijden

Je kunt zelf proefrijden. De merken Adria, Niesmann + Bisschoff en Knaus komen met hun paradepaardjes naar Utrecht.

2

Pimpplein

Op het ‘pimpplein’ zie je hoe je met een paar tientjes, een naaimachine en een béétje gevoel voor styling een tweedehands caravan omtovert tot een knus kampeerparadijs-op-wielen.

3

Minicursus ‘manoeuvreren’

Ze zijn er echt: chauffeurs die met iets te veel enthousiasme hun caravan per ongeluk in de heg op de camping parkeren. Met de minicursus ‘manoeuvreren’ op het binnenterrein van de Jaarbeurs wordt inparkeren makkelijk.

4

Fietsparcours

Nederlanders die zónder fiets op vakantie gaan zijn op één hand te tellen. Op het fietsparcours kun je de nieuwste fietsen, waaronder ook e-bikes, zelf uitproberen.

5

Selfie

Wie de allerleukste selfie maakt op de KCJ wordt beloond met een leuke prijs.

6

Buscamperplein

Steeds meer Nederlanders ontdekken een vakantie met de buscamper. Op het BuscamperPlein kun je de voor- en nadelen van meerder buscampers met elkaar vergelijken. Buscampers van de merken Adria, Globecar, Knaus, Pössl, Sun Living, Volkswagen, Weinsberg en Westfalia staan hier bij elkaar. Daarnaast kun je een proefrit maken.

7

Prijzenfestival

Nieuw dit jaar is het Hal(f) 12 Prijzenfestival. Dagelijks worden er om half 12, in hal 12, op het BuscamperPlein, prijzen weggegeven. De hoofdprijs is een vakantie met een buscamper.

8

AppSquare

Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs wordt op de AppSquare een aantal handige, nieuwe kampeerapps gepresenteerd. De apps zijn ook zelf te testen.

Ga voor meer informatie over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs naar de website. Kaartjes met korting kan je hier bestellen!

kaartjes met korting

Praat mee

Praat mee: 8 redenen om de KCJ te bezoeken

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht