ACSI FreeLife

Menu

50e Kampeer en Caravan Jaarbeurs

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is in 2014 terug van weggeweest.  Er wordt dit jaar vol goede moed uitgekeken naar de jubileumeditie die er totaal anders gaat uitzien dan anders.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
CampingbyNight2 e1389967866657

De Camping by Night op de Vakantiebeurs in Utrecht geeft alvast een voorproefje van het nieuwe concept waarbij beleving centraal staat.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, die dinsdag 14 januari plaatsvond, presenteerde Leo Diepemaat, voorzitter Kampeer en Caravan Industrie (KCI), samen met Carinha Uytterhoeven, Marktmanager Leisure van VNU Exhibitions, de plannen voor het najaar. De voorpret, tussenpret en de napret staan centraal op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs krijgt een nieuwe, logische beursindeling met een sfeervolle ontvangst als vertrekpunt voor de bezoeker. Bij het toetreden van de beurs kan de vakantie voorpret beginnen.

In een warme sfeer zijn er gezellige terrasjes met muziek en lekkernijen en er is een paviljoen met informatie over stedentrips. Je kunt verschillende kanten opgaan, maar overal vind je pret. Is het niet met het ophalen aan vakantieherinneringen of het maken van nieuwe vakantieplannen.

Complete kampeervakantie

Je vindt een overzicht van de mogelijkheden en benodigdheden voor een complete kampeervakantie. Zo zie je de nieuwste modellen campers, caravans, tenten, voortenten, onderdelen, accessoires en een plein vol noviteiten en design. Aangevuld met informatie over toerisme en recreatie in binnen- en buitenland.

Nagenoeg alle aanbieders die op voorgaande edities exposeerden, zijn weer van de partij. Bovag is van de partij om informatie te geven over de aanschaf van een occasion.

Er wordt nog extra ingezet op beleving door het organiseren van workshops. Zo kun je bijvoorbeeld leren hoe je een fietsenrek op je caravan of camper monteert. Buiten leer je hoe te manoeuvreren met een caravan achter de auto en in het Men at Work Paviljoen krijg je inzicht in het afbouwen van een caravan.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt plaats van 8 tot en met 12 oktober 2014. Kijk voor meer informatie op: KampeerenCaravanJaarbeurs.nl.

Praat mee

 1. I

  Altijd weer leuk deze beurs, vooral als je een caravan wil bezichtigen maar deze al bezet is door figuren die het idee
  hebben dat zei de enige zijn die een caravan mogen bekijken en een ander daarvoor een kans geven!

  Reageer
  0
  0

Praat mee: 50e Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht