ACSI FreeLife

Menu

50 plus beurs in Utrecht

Ontmoeten, proeven, leren en beleven. Het kan allemaal op de 50 plus beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Vanaf dinsdag 16 september vindt de 50 plus beurs plaats. Ook ACSI is op de beurs aanwezig met leuke beursaanbiedingen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
50plusbeurs

Er zijn 6 hallen met amusement, informatie en voordeel. In totaal verdeeld over 600 stands met workshops, presentaties en demo’s. Daarnaast zijn er verschillende exposities en muzikale optredens. Zo is er bijvoorbeeld een auteursarena waar diverse schrijvers vertellen over hun boek. En worden er lezingen gegeven over schenken aan (klein)kinderen en het opstellen van het testament. Maar er is ook veel zelf uit te proberen. Bijvoorbeeld tijdens de workshop Keramiek.

Programma’s 50 plus beurs

ACSI FreeLife zet de programma’s voor je op een rijtje:

Woensdag 17 september
Donderdag 18 september
Vrijdag 19 september
Zaterdag 20 september

De organisatie van de beurs heeft een checklist samengesteld waarmee je een beursbezoek handig kunt plannen.

ACSI op de beurs

ACSI is op de 50 plus beurs aanwezig op de Camper Expo in hal 10. Daar vind je informatie over campers, camperreizen en gerelateerde producten zoals de ACSI CampingCard & Camperplaatsengids. De ACSI-gidsen van 2014 worden met korting aangeboden. Ook kun je de (50ste) gids van 2015 alvast bestellen of je laten voorlichten over de ACSI app’s. Je vindt ACSI in hal 10 bij stand E018.

De 50 plus beurs wordt gehouden van dinsdag 16 tot zaterdag 20 september. Kijk voor meer informatie op 50plusbeurs.nl 

Praat mee

Praat mee: 50 plus beurs in Utrecht

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht