ACSI FreeLife

Menu

5 x zonnige gadgets

ACSI zont 1Wie gaat kamperen in het najaar, kan op veel plaatsen in Zuid-Europa nog heerlijk in de zon zitten. Deze vijf gadgets komen dan goed van pas. En heb je geen plannen meer voor een tripje naar de zon, dan krijg je er in ieder geval een zonnig humeur van.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
artikel zont

 

Privé-parasol

In de categorie ‘slim’: een stoel met waarop een parasol bevestigd is. Met dit handige mobiele zonnescherm zit je overal uit de zon. Je hoeft dus niet meer elk kwartier je stoel op te schuiven om weer lekker van de schaduw te genieten.

stoelparasol

Onherkenbaar over de camping

Je lichaam beschermen tegen de zon kun je met deze blitse hoed zo goed als anoniem doen. Niemand zal je snel herkennen. Maar het grootste voordeel is natuurlijk dat je geen zonnesteek oploopt. Wel zo veilig.

had foto

Een koud kunstje

IJsblokjes maken op de camping is te doen, toch schenk je met deze handige wijnkoeler sneller een koel glaasje in. Zeker als je lekker wilt proosten op het strand is dit echt een uitvinding. En na gebruik, kun je ‘m gewoon weer opnieuw gebruiken.

corkcicle wijnkoeler

Groen licht

Lampen voor op de camping zijn er in allerlei soorten en maten. Maar voor dit duurzame exemplaar ben je niet afhankelijk van elektriciteit op de camping en hoef je geen batterijen te gebruiken. Het enige dat je nodig hebt, is de zon om de zonnepanelen op te laden. Als dat geen bewuste manier van kamperen is.

lamp2

Wat een snoepje

Zodra het tijd is om er lekker te bij gaan liggen, wordt het een feestje met deze fleurige handdoek. Gelukkig is het formaat extra groot, je kunt hem dus makkelijk met iemand delen.

handdoek

 

Praat mee

Praat mee: 5 x zonnige gadgets

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht