ACSI FreeLife

Menu

CamperElfstedentocht met 11 (bus)campers

It giet oan! Van vrijdag 11 februari tot en met maandag 21 februari 2022 rijden maximaal elf (bus)campers de Tocht der Tochten. Meedoen aan deze georganiseerde versie van de CamperElfstedentocht? Meld je dan direct aan.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Camperelfstedentocht

Op vijf plekken blijven de deelnemers twee nachten staan, zodat er steeds tijd is om iets te bezoeken of deel te nemen aan een activiteit. Er wordt overigens in alle elf steden gestempeld – en dus gestopt. Want iedereen wil immers alle Elfstedenstempels? In totaal duurt de tocht op deze wijze dus elf dagen.

De reis voert de deelnemers van startplaats Leeuwarden naar Sneek, Stavoren, Workum, Harlingen en weer naar Leeuwarden. In het programma is voldoende tijd voor eigen activiteiten, maar ook gezamenlijk koffie drinken, lunchen en dineren, een museum bezoeken en meer zijn mogelijk.

Kosten

Elf steden, elf stempels, elf campers. Dat is de essentie. De kosten van deze trip zijn de normale kosten van de overnachtingen en wat daarbij komt aan bijvoorbeeld boodschappen en horeca. Om wel enige zekerheid te hebben na aanmelding wordt wel een aanbetaling van 100 euro per camper gevraagd. Die 100 euro krijgen de deelnemers na het volbrengen van hun CamperElfstedentocht weer volledig terug.

Camperelfstedentocht

Stempelen

Deze kampeervariant van de Elfstedentocht is trouwens niet nieuw. Sinds 1 september kan je al waar en wanneer je wil op vier wielen de Friese tocht uitrijden. De CamperElfstedentocht is uiteraard pas volbracht wanneer je op de deelnemende camperplaatsen overnacht en alle elf stempels hebt verzameld. Op die manier heb je ook alle tijd om de leukste plekken van Friesland te ontdekken.

Aanmelden

Verkies jij de georganiseerde versie in februari boven de CamperElfstedentocht op eigen houtje? Er is plaats voor maximaal elf (bus)campers, dus aarzel niet en meld je zo snel mogelijk aan door een mail te sturen. De inschrijving sluit op 15 januari 2022. Er is wel een klein voorbehoud. Als er Elfstedenkoorts uitbreekt en er een serieuze kans bestaat dat de mythische schaatstocht doorgaat, gaat de campervariant niet door.

Praat mee

Praat mee: CamperElfstedentocht met 11 (bus)campers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht