ACSI FreeLife

Menu

team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2017

In september is het zover. Dan vertrekken vier testteams met een splinternieuwe caravancombinatie naar de Italiaanse Piëmont en gaat de ACSI FreeLife TestTour 2017 van start.

In samenwerking met autoconcern Fiat Group en caravan- en camperproducent Erwin Hymer Group organiseert ACSI FreeLife in de nazomer van 2017 een TestTour van Nederland naar de Noord-Italiaanse regio Piëmont. Hiervoor worden vier teams geselecteerd die met een auto-caravancombinatie naar Italië willen rijden, om de auto én de caravan te testen.

Volg de TestTour

Wie?

Voor onze vier auto-caravancombinaties gaan vier verschillende testteams op pad met verschillende interesses. Elk testteam rijdt zijn eigen route, langs plekjes die speciaal voor hen uitgekozen zijn.

team-01

Ze houden ervan om wakker te worden door het gefluit van vogeltjes en kamperen het liefst in het midden van de natuur. Campingfaciliteiten zijn niet het belangrijkst voor ze. Dit teams hecht waarde aan vrijheid en de ideale caravan hoeft niet extreem luxe te zijn.

team-01

Buiten zijn is voor de actievelingen het belangrijkst. Of ze nu gaan fietsen, wandelen of kanoën, het maakt ze niet uit, zolang ze maar actief bezig kunnen zijn. Een dag voor de caravan zitten luieren is niet aan deze testers besteed. Ze reizen dan ook met een caravan en een stoere auto die hierbij past.

team-01

Niets moet, alles mag. Dat is het motto van dit team. Op de camping zien ze het liefst dat alles goed in orde is en dat ze van uitgebreide faciliteiten gebruik kunnen maken. En een lekker restaurant in de buurt is zeker een vereiste. Deze comforteisen zie je uiteraard terug in hun caravan.

team-01

Deze testers genieten als de kinderen ook genieten. De campings zijn uitgezocht op kindvriendelijkheid en voor het hele gezin zijn er leuke activiteiten te doen. De caravan van dit team is ook ingericht voor een gezin, met allerlei onmisbare handigheidjes.

Wat?

De testteams mogen van 3 t/m 13 september hun caravancombinatie testen. Per team is er een bijpassende route uitgestippeld naar de Piëmont. Onderweg zijn overnachtingen, activiteiten en benzine inbegrepen, zodat de testers zich puur op het testen en de beleving kunnen richten.

Volg de TestTour

Inmiddels is de inzending om je aan te melden gesloten. Ben je benieuwd naar de testteams die in september de Italiaanse regio Piëmont gaan ontdekken? Volg dan de TestTour via de Facebook-pagina van ACSI FreeLife. Binnenkort stellen we je de testteams aan je voor!