ACSI FreeLife

Menu

Dit is het testteam Levensgenieters Wallonië 2022!

testtourVakantie staat voor zowel Eric als Inez van testteam Levensgenieters Wallonië van kinds af aan gelijk aan kamperen. Inez: “Onze eerste vakantie samen was met een oud Fiatje en een tent die we van Erics broer mochten lenen.”

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Inez en Eric ontdekken de mooie regio Wallonië tijdens de TestTour

Het echtpaar uit Markelo is toen samen op een camping in het Zuid-Duitse Moosburg geweest. “Daarna op vele verschillende bestemmingen, maar bijna altijd in de bergen. In Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland. Daarnaast ook een paar keer in Zweden. Toen onze dochter Merel twee jaar was (in 1998) zijn we weggeregend in het Zwarte Woud. Alles was nat in onze tent en toen hebben we besloten niet meer met de tent te gaan.”

Inez en Eric ontdekken de mooie regio Wallonië tijdens de TestTour
Inez en Eric zijn het testteam Levensgenieters en ontdekken samen Wallonië

 

Vouwwagen

In april 1999 is hun zoon Laurens geboren en in juli stonden Eric en Inez met de kinderen op een camping in de Eifel. Dit keer met een vouwwagen die ze van vrienden konden lenen. “Dit beviel al een stuk beter dan de tent, maar toch was dit niet helemaal ons ding.”

Overstap naar de caravan

“De twee jaren erna hebben we twee keer een Hobby-caravan gehuurd en dat beviel erg goed. In 2002 hebben we onze eerste caravan gekocht, een Bürstner, waar we heel wat fijne vakanties mee hebben gehad. In 2012 hebben we deze caravan ingeruild voor een wat grotere, namelijk een Knaus. Dat was fijn met de kinderen en met twee honden. We kamperen nog steeds met veel plezier met deze caravan.“

 

Goed bed en een fijne bank

Door hun jarenlange caravan-ervaring weten de levensgenieters precies waar ze op moeten letten. “Wat bij ons voorop staat, is een goed bed, een fijne bank, een ruime keuken, bewegingsruimte, voldoende kastruimte en een rustig interieur.”

En hun ideale kampeerdag dan? Daar hoeven de kampeertesters niet lang over na te denken. Inez: “Eric begint om de paar dagen met een rondje hardlopen en het liefst start ik elke dag met yoga. Daarna gaan we lekker ontbijten en eropuit door te gaan wandelen of een leuke plaats te bezoeken.”

De TestTour-combinatie

Voor de TestTour naar Wallonië verruilen Eric en Inez met alle plezier hun vertrouwde BMW 218 Grand Tourer-Knaus Celebration-combinatie in voor een splinternieuwe Kia Sportage 1.6 T-GDi Hybrid en Dethleffs Aero 470 EL.

Kom meer te weten over team Levensgenieters Wallonië

Wil je meer weten over Eric en Inez uit van team Levensgenieters? Bekijk de video die je hierboven aan kunt klikken. Meer zien van de TestTour in Wallonië? Bekijk alle video’s op ons YouTube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Dit is het testteam Levensgenieters Wallonië 2022!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht