ACSI FreeLife

Menu
team-logo

Heb jij zin in een gratis kampeervakantie?

Meld je dan nu aan voor de ACSI FreeLife TestTour!
Tijdens de TestTour ga je gratis op vakantie. Je krijgt een gloednieuw kampeermiddel en/of trekauto tot je beschikking waarmee je zo’n twee weken door een Europese regio reist. De FreeLife-redacteurs en onze filmcrew reizen met je mee. Zij leggen alle ervaringen en belevenissen vast in beeld en tekst. Benieuwd naar wat je te wachten staat als je geselecteerd wordt? Op acsifreelife.nl bekijk je alle TestTour-blogs en -video’s van de afgelopen jaren.

Meld je nu aan

TestTour 2023

Zoals het er nu naar uitziet organiseren we in het voorjaar en de zomer van 2023 maar liefst twee TestTours. We reizen af naar een schitterend departement in Frankrijk en een prachtige regio in Italië*. Om welke streken het gaat verklappen we binnenkort. Ook is het zeker dat een populair automerk weer een krachtige trekauto ter beschikking stelt. Daarnaast mogen de testteams een nieuwe camper of caravan uitproberen tijdens de TestTour.
In totaal nemen we naar ieder land twee tot vier testteams mee.

*De regio’s zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen.

Eerdere edities

ACSI FreeLife organiseert sinds 2017 ieder jaar de TestTour. In de afgelopen jaren zijn meerdere testteams je voorgegaan en hebben de mooiste regio’s in Europa ontdekt. In 2018 reisden we bijvoorbeeld af naar Catalonië, in 2020 naar Karinthië en in 2022 was de regio Istrië in Kroatië aan de beurt. Benieuwd naar alle TestTours? Hier lees je alle artikelen over de afgelopen edities van de TestTour.

Meest gestelde vragen

Welke testteams zijn er?

Bij iedere TestTour worden de deelnemers ingedeeld in een team dat bij hun interesses past. Hier worden de activiteiten tijdens de TestTour op aangepast. Voor deze testteams kun je je opgeven:

  • Wandel en fiets je graag als je op vakantie bent? Geef je dan op voor testteam Actievelingen.
  • Bezoek je graag musea en andere bezienswaardigheden? Dan ben jij een echte Cultuurliefhebber.
  • Vind je lekker eten en drinken het belangrijkst op reis? Meld je dan aan als team Levensgenieters.
  • Gaan de kinderen mee op vakantie? Dan vallen jullie onder het testteam Gezinskampeerders.
  • Weet je nog niet zeker in welk team je past? → Ook dan kun je je gewoon aanmelden!

Wie kan zich aanmelden?

Iedereen. Je hoeft namelijk geen ervaren kampeerder te zijn. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om met een caravan of camper op vakantie te gaan. Daarnaast zoeken we voor de TestTour deelnemers die het leuk vinden om gefilmd en gefotografeerd te worden en graag wat vertellen voor de camera.


Wordt er elke dag gefilmd?

Het antwoord is nee. De ACSI FreeLife-redactie en de filmcrew zijn gedurende de hele TestTour aanwezig, maar dit betekent niet dat ieder testteam iedere dag gefilmd wordt. We wisselen af tussen de teams, zodat je ook een paar dagen ‘rust’ hebt en op eigen houtje de omgeving kunt verkennen.


Hoe meld je je aan?

Aanmelden voor de TestTour doe je door het aanmeldformulier in te vullen.  Daarnaast vragen we iedereen die zich aanmeldt om een leuke, persoonlijke video te maken, zodat we een goed beeld van jullie als team hebben. Vertel in de video wat over jezelf en jullie kampeerervaring en laat ons weten waarom jullie willen deelnemen aan de TestTour. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je per mail instructies voor het uploaden van de video.


Hoe verloopt het selectieproces?

Nadat we alle aanmeldingen hebben ontvangen, maakt de ACSI FreeLife-redactie een selectie. Als jullie aanmelding door de selectie komt, worden jullie uitgenodigd voor de selectieavond op het kantoor van ACSI in Andelst. Tijdens deze selectieavond krijg je meer informatie over de TestTour en maak je kennis met de ACSI FreeLife-redactie. Aan het einde van deze avond wordt de definitieve keuze gemaakt over welke deelnemers mee mogen met de TestTour.


Welke kosten betaalt ACSI FreeLife tijdens de TestTour en wat betaal je zelf?

Tijdens de TestTour wordt er kosteloos een kampeermiddel en/of trekauto tot je beschikking gesteld. Daarnaast betaalt ACSI FreeLife de kosten voor het verblijf op de camping en de activiteiten die tijdens de TestTour gepland staan. Je ontvangt een tegemoetkoming voor brandstofkosten en de kosten voor een eventuele overnachting onderweg naar de eindbestemming.
Je betaalt zelf de kosten voor eten en drinken tijdens de TestTour.