ACSI FreeLife

Menu

Zo vind je de perfecte tent

De zomervakantie staat weer voor de deur en het wordt tijd voor de voorbereidingen en voorpret. Heb je nog geen geschikt onderkomen? Dan is nu het moment om op zoek te gaan naar de perfecte tent.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Waar moet je op letten als je een tent koopt? Je vindt de checklist in ons tentprofiel. Daar ga je punt voor punt te rade welke tent bij jou en je reisgenoten past. Het tentprofiel, gemaakt in samenwerking met inkoper Raymond Dankers van kampeerspecialist De Wit Schijndel vind je hier.

Vind de tent die bij jou past

Op Hemelvaartsdag, en in de dagen daarna, kun je inspiratie opdoen en in de kampeerstemming komen tijdens de outdoor tentenshow. Maak het jezelf gemakkelijk en bezoek de show met een ingevuld tentprofiel, dan kom je sneller tot de beste keuze.

Van 14 t/m 17 mei zet Karsten Travelstore zijn tenten op in het groene gras van Natuurpark Blokweer in Blokker. Het natuurpark wordt omgetoverd tot kampeerterrein met een tentenshow en meer dan vijftig tenten van verschillende merken en formaten.

In een groene omgeving

De tenten zijn allemaal opgezet in een natuurlijke omgeving en je kunt ze van binnen en buiten goed bekijken. Ook kun je beoordelen of de leefruimte en slaapruimte ruim genoeg is en of afwerking en materialen naar wens zijn.

Naast de tenten van Karsten kun je ook andere nieuwe modellen bewonderen tijdens de tentenshow. De collectie is uitgebreid: van bijzettenten, tunneltenten, grote tenten, kleine tenten, lichtgewicht tenten tot opblaasbare tenten.

Bij Natuurpark Blokweer is ook voor kinderen genoeg leuks te zien en te beleven. Zij kunnen konijntjes bewonderen in de kijkboerderij en spelen in de natuurspeeltuin. Het is natuurlijk ook leuk om samen de collectie gezinstenten van onder andere Bardani, Noma en Safarica uit te testen en met z’n allen alvast in de kampeerstemming te komen.

14 t/m 17 mei, 10.00 – 17.00 uur bij Natuurpark Blokweer, Kloosterhout 1-2, Blokker.

Foto: karstentravelstore.nl

Praat mee

Praat mee: Zo vind je de perfecte tent

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation