ACSI FreeLife

Menu

Volop tenten en vouwwagens op KCJ

Steeds meer kampeerders kiezen voor de ‘back to the basic’ van een tent of vouwwagen. Dat is bij de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht duidelijk terug te zien. Tijdens de komende editie van de KCJ is het aanbod tenten en vouwwagens namelijk verdubbeld.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Onderweg

Toch is het zeker niet alleen ‘basic’ kamperen wat de klok slaat. Aan de andere kant zie je juist een hang naar luxe. Aan aanbieders van vouwwagens en tenttrailers de uitdaging om in te spelen op allebei de trends. De duurste vouwwagens van Holtkamper zijn uitgevoerd met goede bedden, een luxe keuken en een automatisch opzet- en invouwsysteem.

Vouwwagens

Mensen willen volgens Bert Holtkamp van Holtkamper basic op vakantie, maar wél comfortabel. Holtkamp: “Met het automatisch opzet- en invouwsysteem hoeven kampeerders alleen maar toe te kijken hoe de vouwwagen wordt opgezet. Helemaal automatisch, in een paar minuten. Zoiets slaat ontzettend goed aan.”

Naast een groot vouwwagenmerk als Holtkamper zijn op de KCJ ook de nieuwste modellen te zien van Cabanon, Camp-Let, Europa Camper, Keizer Tenttrailer en Suncamp. Campooz Campwerk en 3D0g-tenttrailers showen hun nieuwste modellen straks voor het eerst in Utrecht.

Tenten

Kampeerspecialist De Wit uit Schijndel komt in oktober naar Utrecht met diverse merken. Denk aan de familietenten van Coleman en de daktenten van Dare to be Different.

De opblaastenten van Karsten en Vango zijn andere nieuwkomers. Voor deze opblaastenten heb je geen tentstokken nodig. Ook de nieuwe tenten van Bardani, Cabanon, GentleTent en Kampa & Safarica zijn van de partij op de KCJ.

Praat mee

Praat mee: Volop tenten en vouwwagens op KCJ

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht