ACSI FreeLife

Menu

Vernieuwingen bij Coleman

In een handomdraai een tent opzetten en je nog een keertje omdraaien in een verduisterde slaapkamer. Coleman heeft flink aan de weg getimmerd voor het kampeerseizoen 2016.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Coleman

Bij Coleman draait het in 2016 allemaal om snelheid. Hoe kan je je tent snel en in je eentje opzetten? De outdoorproducent vond een antwoord en stelt ons nu de FastPitch tenten voor waar het allereerste oppompmodel tussen zit, de Fast Pitch Air Valdes.

Familie Coleman

De rest van de familie kan bij aankomst op de camping alvast beginnen met vakantievieren, want de ruime familietent kan in enkele minuten door één persoon worden opgezet. Met de meegeleverde handpomp blaas je de tent via de makkelijk toegankelijke ventielen op. De constructie is zo gebouwd dat als er een luchtbuis stuk gaat, deze makkelijk vervangen kan worden.

De 4 Air Valdes tenten zijn voorzien van de zogenaamde Blackout Bedrooms. Het tentdoek van de slaapkamers houdt 99 procent van het buitenlicht tegen, waardoor je niet wakker wordt van de eerste zonnestralen. En waardoor je kleindochter of kleinzoon lekker een middagslaapje kan doen. Naast het filteren van het licht, zorgen de Blackout Bedrooms voor aangenamere temperaturen. Overdag blijft het koeler doordat de warmte tegengehouden wordt en ’s nachts blijft het warmer.

Met de deur in huis

Een ander detail van deze tent is dat de deur – net als thuis – echte scharnieren heeft. Je klapt hem zo open, in plaats van te moeten stoeien met ritsen. De Air Valdes is verkrijgbaar vanaf € 999,99.

Nog zo’n familievriend die uitgerust is met de Blackout Bedrooms en de deur is de Cabral. Verkrijgbaar voor 4 of 5 personen. Beide tenten hebben twee slaapcabines. Vanafprijs is € 479,99.

De allersnelst op te zetten tent uit het Coleman gamma is de Pop Up Galiano. Handig voor een festivalbezoek met de familie. Als je de elastische riem weghaalt, popt de tent vanzelf open. Door diezelfde riem is de tent ook snel op te vouwen. De Galiano is er voor twee of vier personen vanaf € 89,99. Informatie over de tenten vind je op de website van Coleman.

Dit nieuws en meer lees je in ons magazine, ACSI FreeLife 3-2016.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Vernieuwingen bij Coleman

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht