ACSI FreeLife

Menu

Safarica tenten krijgen nieuwe website

De tenten van Safarica hebben een virtuele showroom gekregen op de vernieuwde website Safarica.nl Alle tenten uit het avontuurlijke assortiment van dit merk zijn er te vinden.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Safarica e1396257512578

Safarica.nl

De Polyester Quick Line, Polyester Line en Polyester pop-up Line zijn te bekijken. Daarnaast vind je campingmeubelen, slaapmatten, verlichting en andere kampeergerelateerde handigheden. Trekkende kampeerders kunnen zich vinden in de Safarica Polyester Line. Door het gebruik van polyester zijn de tenten namelijk licht en compact.

Wie niet wil inleveren aan gewicht en opzetgemak, kiest voor een sportieve en comfortabele vier- of zespersoons in de Safarica Polyester Line. Deze familietenten beschikken allemaal over een vaste luifel en kuipgrondzeil. Snel opzetbare polyester twee- en driepersoonstenten vind je in de Safarica Presto Quick Line. Deze tenten zijn bedoeld voor trekkende kampeerders die op zoek zijn naar extra bagageruimte.

Prijs en materiaal

Heb je een geschikte tent gevonden dan klik je deze aan en verschijnt een overzichtelijke pagina met alle specificaties zoals prijs en materiaal. Met een lijstje sterke punten zie je in één oogopslag waarmee de tent zich onderscheidt van de rest. Daarnaast kun je meteen doorklikken naar de verkooppunten.

Safarica.nl

 

Praat mee

 1. JR
  Jan Rossaert

  Ik vroeg me af of de Safarica Victory TC ook wordt uitgerust met opblaasbare luchtkolommen ipv alumunium buizen?

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Safarica tenten krijgen nieuwe website

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht