ACSI FreeLife

Menu

Oppompbare Karsten tent

De oppompbare Karsten tenten hebben hun kwaliteit door de jaren heen wel bewezen. Het zijn ook niet ‘zomaar’ tenten. Er is gebruik gemaakt van topmaterialen, de constructie is oersterk, de ventilatie uitstekend, en de oppompbaarheid maakt de tent héél apart.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
karstententen

De eigentijdse koepelmodellen en voortenten staan in no-time: een kwestie van de slang(en) oppompen. Dat kan met een kleine voetpomp, een 12V compressor of, nog gemakkelijker, met een fles perslucht. Dat is alles. Het afbreken gaat door de hoge druk in de slangen zelfs nog sneller. De tenten doorstaan het slechtst denkbare weer. Zelfs windkracht 12 tijdens een stormtest!

Door de kwaliteit staan de Karsten oppompbare tenten borg voor jarenlang zorgeloos kamperen, er wordt dan ook vijf jaar garantie op materiaal en constructie fouten verleend. De tenten zijn leverbaar in diverse maten en uit te rusten met allerlei aangename accessoires, zoals een Comfortluifel, Afsluitwand, Verlengluifel, extra ramen, etc. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Karsten oppompbare tenten groot. Een prettige wetenschap voor een juiste investering, lijkt ons.

Praat mee

Praat mee: Oppompbare Karsten tent

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht