ACSI FreeLife

Menu

Nostalgische Tenten Tentoonstelling

Op Kampeerterrein ‘Het Essenbos’ in het Zuid-Hollandse Ouddorp vindt in het weekend van 26 t/m 28 april aanstaande de Nostalgische Tenten Tentoonstelling plaats.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Op de Ouddorpse camping  geeft kampeerclub NTKC  je door middel van ongeveer twintig nostalgische exemplaren inzicht in de ontwikkeling van tenten.

Tenten tentoonstelling

De belangstelling voor het verleden, in het bijzonder voor de zeventiger jaren, beperkt zich niet alleen tot kleding en inrichting, maar uit zich ook in de herwaardering voor de tent uit die tijd voor het heden en de toekomst. Deze Nostalgische Tenten Tentoonstelling komt dus op een goed moment. Via Kampeerclub.nl kan je meer informatie vinden.

‘O ja!’-beleving

Die hernieuwde interesse wordt ook door bedrijven die tenten verhuren opgepakt en bieden tenten aan met een ‘seventies’ inrichting. Veel kampeerders zullen zich weer in het verleden wanen en denken ‘O ja, die hadden wij ook!’. Kamperen in de ‘oude stijl’ is een perfecte aanvulling op het principe van vakantie in het heden, namelijk: even weg zijn uit het vaak drukke leven van iedere dag.

Praat mee

Praat mee: Nostalgische Tenten Tentoonstelling

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation