ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe outdoortenten van Robens

Outdoormerk Robens brengt twee nieuwe tenten op de markt in de Lite-reeks. De Buzzard en Raptor zijn toegevoegd aan het assortiment. Bij diverse dealers in Nederland kun je de nieuwkomers bewonderen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

De Buzzard en Raptor maken allebei gebruik van het geteste tunnelontwerp dat door Robens gebruikers erg op prijs wordt gesteld. De tenten zijn voorzien van technische kenmerken die goed van pas komen bij kamperen.

Materiaal Robens tenten

De tenten zijn gemaakt uit het eigen HydroTex ripstop nylon van Robens met gesiliconiseerde buitentent en interne PU-coating waardoor de tent beschermd is tegen waterdichtheid. Daarnaast is hij voorzien van een hydrostatische zuil van 3000 millimeter. De binnentent is vervaardigd uit ademend ripstop nylon en een grondzeil uit polyester Taffeta. De aluminium stokken vormen het geraamte van de tent. Dankzij de toevoeging van het Robens Storm Guard systeem is de Raptor extra stabiel.

Fietsen

De Buzzard heeft slaapruimte voor twee persoon en weegt 1,98 kilogram. Het is een handige tent om bijvoorbeeld met rugzak en per fiets te reizen. Er is één enkel frame met aan het stokken, zodat je hem makkelijk kan opzetten. In de voorruimte is plaats om te zitten voor één persoon. Er zijn veel ventilatiemogelijkheden.

Beide tenten zijn door de fabrikant aan een windtest onderworpen. De Buzzard kan een maximale windsnelheid van 155 kilometer per uur aan en gemiddeld 153 kilometer per uur, terwijl de Raptor maximaal 156 kilometer per uur aan kan en gemiddeld 140 kilometer per uur.

Het assortiment

De Buzzard is verkrijgbaar vanaf € 299,95 en de Raptor vanaf € 479,95. Op de website van Robens vind je de dichtstbijzijnde dealer. Daarnaast kun je ook de andere producten uit het assortiment bekijken. Onder andere slaapzakken, matten en meubelen. 

Praat mee

Praat mee: Nieuwe outdoortenten van Robens

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation