ACSI FreeLife

Menu

Miles Starling: nieuwe daktent met 360 graden uitzicht

Ben je op zoek naar een nieuwe daktent? Met de Miles Starling geef je je ogen flink de kost. Dit nieuwe Nederlandse daktentmodel heeft namelijk een 360 graden uitzicht. Ideaal voor de vogelspottende kampeerder.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Miles Starling daktent

Afmetingen

De twee ingangen die diagonaal  geplaatst zodat je zowel aan het voeten- als aan het hoofdeind een groot panoramaraam kan maken. De hardtop daktent kenmerkt zich bovendien door de afmetingen van 140 bij 210 centimeter. De geïntegreerde matras meet 206 bij 134 centimeter. Ook de binnenhoogte (98,5 centimeter) is voor daktentbegrippen aan de ruime kant.

Twee ingangen

De Miles Starling daktent heeft aan de boven- en onderkant een stevige aerodynamische ABS-schaal die van binnen is bekleed. Een andere handigheid van deze daktent vormen de twee ingangen die uit het midden van de tent zijn geplaatst en niet recht tegenover elkaar staan maar diagonaal. Zo kun je naar eigen wens de voor- of achterdeur gewoon blijven gebruiken.

Miles Starling daktent

Bergruimte

Voor de kleine bagage zoals je bril of mobiele telefoon kan je twee opbergtassen in de hoeken van de tent gebruiken. Kleding of een extra deken kan je kwijt in een bagagenet aan het plafond.

Prijs

De Miles Starling is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen de twee Nederlandse daktentfabrikanten Dare to Be Different Outdoor en Femkesrooftoptents.com. Hij is verkrijgbaar voor € 2.250.

Praat mee

Praat mee: Miles Starling: nieuwe daktent met 360 graden uitzicht

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht