ACSI FreeLife

Menu

Kamperen in een luchtkasteel

Geen stokken, maar lucht. Dat is wat je nodig hebt om de Outwell Concorde op te zetten. Redacteur Natascha Mijnhart testte dit Deense paradepaardje met haar gezin voor het oktober/november nummer van ACSI FreeLife.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Outwell Concorde L

Oké, je gooit hem niet zomaar over je schouder. Maar met zijn 35,4 kilo schoon aan de haak is de Concorde L nog steeds veel lichter dan de gemiddelde katoenen zespersoonstent. En de tas waarin de tent zit, maakt het dragen een stuk aangenamer.

Terwijl veel merken weinig aandacht besteden aan het design van het ‘omhulsel’, pakt Outwell uit met een donkerblauwe tas met reflecterende afwerking. En, heel handig: de sluiting van de tas zit niet bovenaan maar aan de zijkant. Je kunt de tas, of eigenlijk de zak, heel makkelijk van de tent af schuiven, en je hoeft niet te tillen en te draaien om het zware pakket eruit te krijgen. We zijn benieuwd naar wat er in de tas zit…

Oppomptent

Voor hardcore tentkampeerders is kamperen in een oppomptent toch een beetje als vloeken in de kerk. Want wat is er mis met stokken? Wat zijn de voordelen van lucht? Hoe zet je de tent op? Hoeveel sterren scoort de Outwell tent in de test? Alle antwoorden vind je in de uitgebreide leeftest in het oktober/november nummer van ACSI FreeLife magazine. Bestel een los nummer op onze website.

Praat mee

Praat mee: Kamperen in een luchtkasteel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation